Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , od dawna sie zastanawiam czy nie zaczac tradowac w cs go.

Ogladalem duzo poradnikow , gadalem z typami i chcialbym znalezc jakiegos dobrego nauczyciela do tradowania :)

Co doszedl sam do +400 $ chociaz i ogarnia to , reszta do dogadania na pw :)

Pozdrawiam czekam na odp

imetin_logo.png

Opublikowano

Możesz pisać pw. ;) Udało mi się kiedyś dojść do +800$ ale bawiłem się dużo na ruletkach itp.  mam 20$ :D

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Trade'owanie teraz jest ciężkie, mija się nawet z celem. Zaczynając dla przykładu od kilku euro musiałbyś siedzieć całymi dniami, aby wyjść parę euro na plus, na samym lounge teraz co 3 trade to typowy scam. Nikt od tak nie wymieni się z profitem dla ciebie, bo każdy na niego liczy. 

Opublikowano

Trade'owanie teraz jest ciężkie, mija się nawet z celem. Zaczynając dla przykładu od kilku euro musiałbyś siedzieć całymi dniami, aby wyjść parę euro na plus, na samym lounge teraz co 3 trade to typowy scam. Nikt od tak nie wymieni się z profitem dla ciebie, bo każdy na niego liczy. 

Ale niektórzy są łakomi skinów, które im się podobają i chcą troszkę overpay'ować, aby zdobyć go. Jest sporo ich i można na nich zyskać. Sam trade'uje z zyskiem, ale tu masz rację, trade jest ciężki i scamów jest wielu. To dla ludzi z mocnymi nerwami.

Opublikowano

Mam pytanie troszkę związane i też nie związane z tematem czy jak mam cs z gifta to mogę się wymieniać??? Wiem że sprzedawać nie mogę a wymieniać?

xD

Opublikowano

Lepszym sposobem według mnie jest zarobek na stronach typu ruletka.

Tradowanie skinami do noża jest efektowne, lecz wynikiem jest mały zysk.

1980497.jpeg
Opublikowano

Lepszym sposobem według mnie jest zarobek na stronach typu ruletka.

Tradowanie skinami do noża jest efektowne, lecz wynikiem jest mały zysk.

Ale jest wtedy bardzo niskie zagrożenie utraty :)

Opublikowano

Mam pytanie troszkę związane i też nie związane z tematem czy jak mam cs z gifta to mogę się wymieniać??? Wiem że sprzedawać nie mogę a wymieniać?

Tak można. :)

@top

Jak już napisał ktoś - tradeować się już nie opłaca...

Teraz każdy stara się Ciebie wydymać na wartość, albo nie zamieniają np 4-1

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

To już nie te same czasy gdy znajdowałes uczciwa osobę. Teraz co drugi chce Cię oscammowac

E tam nie prawda. Prawdą jest to że scamerzy są i bd ale są też uczciwi ludzie. Moim zdaniem warto się wymieniać do 70-100 euro a potem ruletka.

xD

Opublikowano

To już nie te same czasy gdy znajdowałes uczciwa osobę. Teraz co drugi chce Cię oscammowac

E tam nie prawda. Prawdą jest to że scamerzy są i bd ale są też uczciwi ludzie. Moim zdaniem warto się wymieniać do 70-100 euro a potem ruletka.

NIGDY RULETKA!

NIGDY!

Ja nie zaczynalem od duzych kwot, ale zaczynalem wlasnie na niej!

W miesiacu 200-500zl przejebane na Double.

Ostatnim razem sie wkurwilem (byl to update na zielone) i kupilem ostatnie 1k coinsow.

Udalo sie zrobic 1,3mln na samych zielonych!

Jednak nie polecam sposobu, przepierdolisz wszystko, bo co 10k zarobku bedziesz chcial wiecej i wiecej!

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...