Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić ?

Pytaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy opłaca się kupić diablo reaper of souls na ps4 pytam dlatego bo jestem ciekawy jaki jest  stan graczy na chwile obecną 

Opublikowano

Diablo nigdy nie było dobre na konsole. Więc nawet nie wiem. Jeśli chodzi o PC to opłaca się, bo to dobry kawał rozgrywki. Ale PS4... uf nie wiem.

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Opublikowano

Diablo nigdy nie było dobre na konsole. Więc nawet nie wiem. Jeśli chodzi o PC to opłaca się, bo to dobry kawał rozgrywki. Ale PS4... uf nie wiem.

Zawsze było lepsze?

Na konsolce możesz grać offline i masz wygodne sterowanie.

giphy.gif

Opublikowano

Zawsze było lepsze?

Na konsolce możesz grać offline i masz wygodne sterowanie.

Ze względu na możliwość edytowania przedmiotów i wbijania miliona paragonów w tydzień :D

Moim zdaniem jednak, Diablo PC > Konsole. Wystarczy popatrzeć na ilość kupionych kopii na konsole i ilość osób, która ostatnio grała w nią.

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Opublikowano

Diablo na konsolach jest zdecydowanie lepsze. RoS jest świetnym dodatkiem więc jeśli masz zamiar to kupuj. Na konsolach w przypadku topowej gry zawsze jest mniej osób, chyba że to Fifa chociaż też nie wiem jak to wygląda. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...