Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik z wyprzedzeniem

raflem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam celownika z wyprzedzeniem (czyli taki który będzie mi pokazywał gdzie strzelać) do najnowszej wersji WOWS

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest celownik z wyprzedzeniem tylko AIM Asistant - cheats/ czit za to możesz dodać BANA :D  polegaj na własnych umiejętnościach

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ban będzie dopiero jak wstawisz gdzies SS albo filmik z twoim nickiem jak grasz na tym aimie.

Poki co WG mówiło, że sprawdza plików gry klienta i nie bedzie tego robić, jeśli zaczną, to dadzą stosowną notkę na ten temat, więc JESZCZE można spać spokojnie.

1372333810-U137250.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

C***a tam nie bana, walkowane milion razy ban dopiero jak wstawisz jakies SS albo filmik na yt i ktos to zglosi, WG wypowiadalo sie na ten temat i poki co maja w dupie to ze ktos ma nielegalne mody.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

C***a tam nie bana, walkowane milion razy ban dopiero jak wstawisz jakies SS albo filmik na yt i ktos to zglosi, WG wypowiadalo sie na ten temat i poki co maja w dupie to ze ktos ma nielegalne mody.

Nie chce mi się szukać artykułu na Dom1nie, albo była fala banów za aimbota, tak więc proszę nie wprowadzać w błąd ;)

Opublikowano

Jak ludzie zglaszaja to wiadomo, ale WG nie sprawdza plikow które masz na kompie póki co wiec szansa na bana jest malutka.

Ja tylko na LT uzywam tego aima i bana nie ma, nikt nawet nie sapie sie na czacie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak ludzie zglaszaja to wiadomo, ale WG nie sprawdza plikow które masz na kompie póki co wiec szansa na bana jest malutka.

Ja tylko na LT uzywam tego aima i bana nie ma, nikt nawet nie sapie sie na czacie.

Plików nie sprawdza, ale każdy średnio ogarnięty gracz i wyżej zobaczy dziwne, nienaturalne ruchy celownika i za takie coś były bany.

Jeśli grasz słabo to nawet najlepszy aimbot nie pomoże. 

Opublikowano

To lepiej go nie instaluj/odinstaluj bo sowieci z WG szykują coś "specjalnego" dla użytkowników, potencjalnie niechcianych modyfikacji. 

Przynajmniej tak twierdzą moderatorzy gry.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

W aima chcesz się bawić? Celowanie nie jest takie trudne ;) Nie warto się w to bawić, bo prędzej czy później wychaczysz bana.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Plików nie sprawdza, ale każdy średnio ogarnięty gracz i wyżej zobaczy dziwne, nienaturalne ruchy celownika i za takie coś były bany.

Jeśli grasz słabo to nawet najlepszy aimbot nie pomoże. 

Ja tam sie nie boje, uzywam tego tylko na lt bo w innych przypadkach nie ma to sensu, a tak BTW nie wiem jaki debil patrzy po tym jak zginie na sojusznikow czy nie maja aim'a, wszyscy maja to w dupie.

Nie dziwie sie ze byly bany jak ktos tego caly czas uzywa, raz na jakis czas na te wkurwiajace male gowna sie przydaje.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

tak pisali ale czy napewno nie klamali !!! trzeba sie nattym zastanowic

Opublikowano

Mi to zwisa tyle co ja teraz gram to kot naplakał.

Po za tym tylko aim którego się używa raz na jakis czas jest do wykrycia, reszta bez szans jeśli nie sprawdzą plików klienta.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...