Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia czy Metin2.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleciłbym ci ravie lecz zaraz będzie ze to gówno ze nie masz pewności ze nie padnie a na globalu masz pewność ze nie padne

ja polecam ravie :)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Ravia

serwer na którym równie dobrze możesz zarobić, stabilność masz gwarantowaną ilość graczy również i przede wszystkim rozgrywka jest łatwiejsza

Opublikowano

Wiadomo, że PL nie ma nic lepszego niż globalny serwer :P Dużo graczy online, pewność stabilności, eventy, aktualizacje.

Opublikowano

Polecam ci ravie sam grając tam od sierpnia do grudnia zdobyłem eq exp i pvp a po sprzedaniu wszystkiego 1.5k zł zarobiłem na czysto

Ilość graczy jest duża jak na harda około 1.5k+ z początku jest trudno ale potem już jest bardzo łatwo

Eventy są naprawdę dobre w v3 i zatoce da się sporo zarobić ja w 2 tygodnie na evencie hallowean zarobiłem 15kkk

Serdecznie ravie mogę ci polecić

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Polecam PL'a bo gdy na niego wbijesz to wiesz, że nie stracisz postaci za 2 lata i że nic go nie wywali, a na Ravii to kto wie czy jak nie pojdzie mocniejszy atak to czy nie bedzie jakis cofek, przez co utraty graczy itd :v 

Opublikowano

ja polecam pl'a, stabilność, duża liczba graczy, no i wiadomo global to global, nie padnie za miesiac, dwa ;)

I nie padnie bo tyle graczy włożyło w to hajs, że owa firma miała by prze///ane do końca życia

@ top

pl, większa satysfakcja z gry niż na prywatnym serwerze, można spotkać miłych i pomocnych graczy na każdym lvl, ogólnie klimacik jest inny niż gra na privie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Pan UP.

Uczciwość GM?..być może...tylko widzisz liczbę botów na bez mała kazdym evencie?

Tym bardziej...to co z PLa zrobili ostatnio to jakis smiech na sali..

Na Ravii stabilnosc..osób duuużoo,specyficzny kliamt ale miło się grało.

99max lvl robi swoje.

Więc jak juz z tych dwóch to Ravia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...