Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do nagrywania na słabym sprzęcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam nadzieję że mogę dodać tutaj ten temat. Potrzebuje nazwy programu do nagrywania krótkich filmików z mc  (minuta max), który nie zabiera dużo fps i da rade w miarę na słabym kompie.

Opublikowano

camtasia studio 8 najlepsza, nie znajdziesz lepszego programu do nagrywania na słabe komputery wiem z własnego doświadczenia ;> Przykładowo jak nagram camtasia da się oglądać nawet nie ma tragedii na nagraniu a przykładowo frapsem jak włączam nagrywanie mam po 5 fps :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

camtasia studio 8 najlepsza, nie znajdziesz lepszego programu do nagrywania na słabe komputery wiem z własnego doświadczenia ;> Przykładowo jak nagram camtasia da się oglądać nawet nie ma tragedii na nagraniu a przykładowo frapsem jak włączam nagrywanie mam po 5 fps :D

Action zabiera Malo fps

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

OBS będzie najrozsądniejszy, klatek dużo nie zabiera, co było przeze mnie i moich znajomych niejednokrotnie testowane.

Naprawdę masa ustawień pozwoli Ci na dostosowanie wszystkiego pod siebie. Program używany przez wielu nie tylko do

streamowania. Co najważniejsze - jest darmowy i jeśli chciałeś się pobawić w:

442691457304110887779.jpeg

to już nie musisz.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...