Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Srebrna odznaka WildFire

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie brzmi : jakim cudem ludzie już mają srebrne odznaki ? Ja robie wszystkie misje codziennie i jutro dopiero bede mial 5 gwiazdke . A potrzeba 9 to nastepnego stopnia odznaki . O co tutaj chodzi?

Opublikowano

Może ludzie pomijają te zbędne misje i wybierają "trasy" misji na których możesz zdobyć więcej gwiazdek?

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Jak pisał kolega wyżej, to albo trasy, albo mają jakieś bugi. Bo pamiętam, że przy ostatniej operacji miałem dopiero 6 czy 7 gwiazdek i robiłem 9 (by dostać srebrną). I nagle widze ludzi z złotą, mimo, że leciałem najszybszą drogą.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jak pisał kolega wyżej, to albo trasy, albo mają jakieś bugi. Bo pamiętam, że przy ostatniej operacji miałem dopiero 6 czy 7 gwiazdek i robiłem 9 (by dostać srebrną). I nagle widze ludzi z złotą, mimo, że leciałem najszybszą drogą.

jakies bugi musza byc bo tez robie misja najszybsza droga i nie mozliwe jest miec w tej chwili srebrny zeton :)

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...