Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Basille

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześc Ravoner, chciałbym się odwołać.

Mówisz o przesadzie ale czy dawanie bana siedmiodniowego za gównostatus nie jest przesadą? Ostrzezenie z procentami zrozumiem, jak najbardziej na miejscu bo w końcu bardzo nieładnie napisałem. Gdyby brać każde  takie "przewinienie" na serio to codziennie banowanych byłoby ponad 100 userów, a tak nie jest więc wydaje mi się ze nazbyt dosadnie postąpiłeś w moim przypadku. Status usunąłeś, procenty dałeś i na tym mógłbyś skonczyć a nie dobijać banem tylko i wyłącznie za status który nawet nie był wymierzony w Twoją osobę, w sumie w żadną tylko w grupę gdzie panuje odpowiedzialność zbiorowa a tym samym żadnej osoby to osobiście nie dotyka. Pomyśl o tym.

pzdr czekam na odpowiedz. :)

@Ravoner

Opublikowano

­

cześc Ravoner, chciałbym się odwołać.

Mówisz o przesadzie ale czy dawanie bana siedmiodniowego za gównostatus nie jest przesadą? Ostrzezenie z procentami zrozumiem, jak najbardziej na miejscu bo w końcu bardzo nieładnie napisałem. Gdyby brać każde  takie "przewinienie" na serio to codziennie banowanych byłoby ponad 100 userów, a tak nie jest więc wydaje mi się ze nazbyt dosadnie postąpiłeś w moim przypadku. Status usunąłeś, procenty dałeś i na tym mógłbyś skonczyć a nie dobijać banem tylko i wyłącznie za status który nawet nie był wymierzony w Twoją osobę, w sumie w żadną tylko w grupę gdzie panuje odpowiedzialność zbiorowa a tym samym żadnej osoby to osobiście nie dotyka. Pomyśl o tym.

pzdr czekam na odpowiedz. :)

@Ravoner

Unban, ale te % zostanie. Szanuj Użytkowników.

Status usunąłem omyłkowo...

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...