Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajność kompa w miare, ale fps w cs:go małe .

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem co jest ale gram na laptopie nie jest stary ma zaledwie 1-2 lat .

A problem jest taki o to mój sprzęnt "

Procesor Intel® Core i3-2328M CPU @ 2.20GHz 2.20GHz

Ram: 4GB

64bit systemu

Windows 7 

W procesach Windowsa 

ponad 1,9gb ram zużycia z 4gb (ani jednej gry nie mam włączonej a ponad 2gb zużycia  karty (czego może być taka przyczyna) )

Jeszcze gram w cs:go na 640x720 podajże wszystko na najniższych ustawione a FPS MI skoczą    z 60 na 42,32 gdy strzelam 9,5,9 w tunelu 21,81 i tak cały czas nawet ustawienie priorytetu dla cs:go nic nie daję .

Proszę o pomoc 

Opublikowano

Sprzęt beznadziejny, a nie "w miarę". Nic nie zrobisz i nie ma się nad czym więcej tu r

Chłopie widać że nie znasz się na sprzęcie ponad 4+ GHz + 4gb ram a tak przeciążony komputer na starcie

Kumpel ma Też laptopa z pod koniec 2015 roku i ma 1ghz i kartę graficzną jest c*****a a ma 40-50FPS STAŁE!

Opublikowano

Nie dziwie się, skoro nie podałeś grafiki to stwierdzam że lecisz na Intelowskiej grafice.  Pewna osoba na yt zrobiła test na podobnym laptopie, tylko że miał 6gb ramu - +-40fps na zintegrowanej. Jeżeli masz karte graficzną nie zintegrowaną to podaj model.

Opublikowano

Sprzęt beznadziejny, a nie "w miarę". Nic nie zrobisz i nie ma się nad czym więcej tu r

Chłopie widać że nie znasz się na sprzęcie ponad 4+ GHz + 4gb ram a tak przeciążony komputer na starcie

Kumpel ma Też laptopa z pod koniec 2015 roku i ma 1ghz i kartę graficzną jest c*****a a ma 40-50FPS STAŁE!

Ktoś kto sumuje taktowanie procesora mówi mi, że nie znam się na sprzęcie. Uśmiałem się. Sprawdź choćby wymagania sprzętowe, to jesteś poniżej minimum.

Nie ma się co sugerować filmikami z yt, bo są sprzed PARU LAT, a wymagania CS'a od tego czasu WZROSŁY, choćby przez bardziej złożone animacje ruchu czy poprawioną grafikę i fizykę.

Opublikowano

XDDD ten laptop jest tak spierdolony ze ty powinienes sie cieszyc ze masz te 40 fpsy :D zreszta pewnie masz grafe intel hd 3000 i oczekujesz cudow :D  

Opublikowano

Przepraszam Was bardzo ,ale czy kolega prosił o ocene jego sprzętu ? Nie ! Prosił o pomoc z fps'ami w cs:go , a tutaj się okazuje że lecą słowa typu c**j*wy laptop =,= no prosze Was , okay jego maszyna nie należy do najlepszy ale to nie zwalnia z tego żeby odrazu oceniać , tak bardzo ciężko jest doradzić mu co ma zrobić aby to latało ?

Opublikowano

Przepraszam Was bardzo ,ale czy kolega prosił o ocene jego sprzętu ? Nie ! Prosił o pomoc z fps'ami w cs:go , a tutaj się okazuje że lecą słowa typu c**j*wy laptop =,= no prosze Was , okay jego maszyna nie należy do najlepszy ale to nie zwalnia z tego żeby odrazu oceniać , tak bardzo ciężko jest doradzić mu co ma zrobić aby to latało ?

A Ty co robisz, bo na pewno nie pomagasz, tylko zbędny post nabijasz? Nikt mu nie pomoże, bo jego laptop to kupa i tyle. Niech kupi nowy sprzęt to będzie miał fpsy.

tenor.gif

Opublikowano

procesor 2.20 nie dziw sie spadkow fps w grze ktora bazuje na procesorze

Opublikowano

@up podobej karcie jak ty jak nawet karty nie podal no jebit xDDD Kup nowego laptopa czy cos tam to vedziesz mual fpsy. Nic temu dziadkowi nie pomoze. btw nie patrzy sie na ghz tylko na wydajnosc pojedynczego rdzenia ilosc rdzeni watkow itd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...