Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logo/Reklama Twojego Serwera

VayCanDios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Na Imie Michal. ;)

Bawiłem się I dalej bawię się w tworzenie grafik do Minecrafta w tym dochodzi logo serwera, Channel arty oraz Thread design, za durzo nie zrobiłem ale bardzo

to lubie, jak na razie mam wam do pokazani logo jedno które stworzyłem w dwie godziny, nie jest to logo dla jakiegoś serwera a tylko takie testowy

bo się nudziłem. ;)

Troche o mnie: Mieszkam w angli juz od ponad 8 lat, w szkole nie chodziłem ani do szkoły ani do przedszkola a polskiego się nauczyłem od rodziców. ;)

Co Sie Dzieje Gdy Zamówisz Grafikę?:

Jeśli to jest logo serwera, najpierw na rysuje logo jak ma wyglądać, wyśle tobie abyś potwierdził logo czy tobie się podoba czy nie, możesz wysłać

własny skecz loga jeśli tak życzysz sobie.

Jeśli chodzi o bannery itd, to się dogadamy, pokaże ci jak to wygląda a później możesz dodać coś czy zmienić to już zależy od ciebie. ;)

==============================================

UySoT2F.png

TAHmSqH.gif

75SGJlr.gif

95MfROw.gif

==================================================

A wiec to jest na razie co stworzyłem, wiecej zrobiłem wtedy ale miałem reset kompa I nie mogę tego znaleźć. ;)

Skontaktuj się zemną przez MpcForum tam się dogadamy :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Napisałem wiadomość do tego Pana już kilka dni temu i jeszcze nie dostałem odpowiedzi... Nie polecam

Nie pamietam nic nie dostalem?

YsqYCCK.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...