Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do gry z healerem

Dypcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jaką postać polecilibyście do gry z szamanem healerem? Myślałem o daggerze, ale nie jestem do końca przekonany.

(Szaman smok byłby wspólnym buffem dla obu postaci, więc tej klasy już nie biorę pod uwagę).

Opublikowano

Dziwne pytanie. O co Ci chodzi "Jaką postać polecilibyście do gry z szamanem healerem?" chcesz expić sobie healera, czy grać dwiema postaciami na zmianę?  Jak zamierzasz grać healerem to bierz WP bo drop Ci się przyda i expiarka bo healer jest cienki w te klocki.

Opublikowano

Chodzi o to, że z kumplem chce grać. On jako healer, a ja chce jakąś postać wybrać, żeby się zgrywała z jego. Odpada szaman smok.

W metku chyba prócz Smoka(buffa) żadna postać się nie zgrywa. To nie początek Globala, gdzie Ninja z łukiem był na propsie i lurował. Więc polecam WP możesz expić siebie i kolegę. Jak nie chcesz WP bierz cokolwiek np. Mentala, to bez różnicy jeśli macie smoka jako buffa.

Opublikowano

Up dobrze powiedział. Jeżeli nastawiacie się na płynną grę i zarobek, to dobrze, aby jeden z Was grał klasą dobrą pod exp, czyli WP/Body.

Ale jeśli gracie tylko 4fun... No to ja bym na Twoim miejscu się nie zastanawiała i brała tego daggera. Może nie będziesz się z kolegą dopełniał, ale oboje będziecie mieli przed sobą wyzwanie grania trudniejsza postacią. A jakiegoś WPka do dropu, tak samo jak szamana smoka możecie sobie zrobić wspólnego.

who cares?

Opublikowano

Do expa to smok bo bufy

A pvp to raczej dag/body postacie nie magiczne jesli moge to tak ujac.

Opublikowano

Jeżeli już kolega lubi grać heallerem i chce nim grać to polecam brać do niego smoka ( lecz pisałeś, że odpada ) to WP. Możesz go expić lub z nim dropić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...