Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę wbić s2 (silver 2)

sereck12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nwm czemu nie mogę wbić s2 po wygranych 6 z rzędu wygranych meczach a mój kolega po wygraniu jednego z s1 awansuje na s4 . Jeżeli mam wysłać jakieś zdjęcia albo coś piszcie :)

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

To jest silver tego nie zrozumiesz.Pozatym teraz ciężej wyjść z silvera bo ci co są słabi powinni tam zostać a gdy nauczą się grać to sami wyjdą proste. 6winów to i tak nie tak wiele

Opublikowano

Czasami po prostu trzeba więcej wygrać. Aby podnieść szanse na awans staraj zabijać się jak najwięcej, zadawać najwięcej dmg, podkładać/broić paki i zdobywać mvp. To po części przyczyni się do awansu.

Opublikowano

Czasami po prostu trzeba więcej wygrać. Aby podnieść szanse na awans staraj zabijać się jak najwięcej, zadawać najwięcej dmg, podkładać/broić paki i zdobywać mvp. To po części przyczyni się do awansu.

Na rangę wpływ mają tylko wygrane rundy np. lepiej jak wygrasz mecz 16;0 niz 16;14 i Twoje mvp. Co do tych rang, tyle tych smurfów itp. że te rangi prawie nic nie znaczą. Co mecz praktycznie w przeciwnym teamie trafia mi sie gosc co napierdala opór, a w csa około 100 godzin. A co do awansów to ostatnio przegrana, potem remis i awans z mg1 do mg2 xD

Opublikowano

Największa szansa, że awansujesz jest gdy zremisujesz.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Właśnie ceruje rundy etc. A mój kolega tak jak mówiłem po wygraniu jednego i byciu na końcu tabeli wbił 3 rangi na raz

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Na rangę wpływ mają tylko wygrane rundy np. lepiej jak wygrasz mecz 16;0 niz 16;14 i Twoje mvp. Co do tych rang, tyle tych smurfów itp. że te rangi prawie nic nie znaczą. Co mecz praktycznie w przeciwnym teamie trafia mi sie gosc co napierdala opór, a w csa około 100 godzin. A co do awansów to ostatnio przegrana, potem remis i awans z mg1 do mg2 xD

@Plesniawek#

Nie wiem ile w tą grę przegrałeś ani jakie masz doświadczenie związane z tematem rang ale jesteś w błędzie.To prawda, że rundy mają największy wpływ ale system bierze pod uwagę również inne czynniki takie jak KDA/dmg per round/mvp i inne tego typu dane.Valve oficjalnie tego nie potwierdziło ale mając w tej grze 3k godzin zdążyłem zauważyć jak to działa, zresztą nie tylko ja, w necie znajdziesz dużo obszerniejszych poradników na ten temat. Dlatego nie wprowadzaj kolegi w błąd.

Opublikowano

@Plesniawek#

Nie wiem ile w tą grę przegrałeś ani jakie masz doświadczenie związane z tematem rang ale jesteś w błędzie.To prawda, że rundy mają największy wpływ ale system bierze pod uwagę również inne czynniki takie jak KDA/dmg per round/mvp i inne tego typu dane.Valve oficjalnie tego nie potwierdziło ale mając w tej grze 3k godzin zdążyłem zauważyć jak to działa, zresztą nie tylko ja, w necie znajdziesz dużo obszerniejszych poradników na ten temat. Dlatego nie wprowadzaj kolegi w błąd.

Mówię tak jak ja słyszałem tzn. w 2 poradnikach tak było, jeden na yt drugi jakiś na steamie. Może kiedyś się doczekamy jakiegoś wyjaśnienia od volvo, ale mam nadzieje, że nigdy nie wprowadzą czegoś takiego, że widzimy np. ile nam meczy brakuje do awansu itp.

Opublikowano

@Patrykos Pier#olenie kotka za pomocą młotka. Liczy się tylko ;miejsce w tabeli,MVP,końcowy wynik... Widać że jak na 3k godzin wiesz niewiele. Uwierz mi jestem nieco bardziej rozgarniety w tej sprawie.po nowym update jest tylko dodany system że tracisz elo za kicki oraz %od hsow

Opublikowano

Ta, po jednym winie o 3 rangi w gore, niezle kolorujesz, pewnie tez slabo grasz, juz nikt Ci nie zaufa, wyjdziesz, jak bedzie na Ciebie czas, a co za roznica czy s1 czy s2 xD 

@Patrykos Pier#olenie kotka za pomocą młotka. Liczy się tylko ;miejsce w tabeli,MVP,końcowy wynik... Widać że jak na 3k godzin wiesz niewiele. Uwierz mi jestem nieco bardziej rozgarniety w tej sprawie.po nowym update jest tylko dodany system że tracisz elo za kicki oraz %od hsow

Licza sie w duzej mierze rundy...

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@KeragosPL Jezuu :D "miejsce w tabeli" no nieźle, widać, że masz pojęcie gratuluje wyobraźni.

Tutaj dokładnie wypisze wam co idzie za tym jaką mamy rangę. W sumie każda z teorii (moje/wasze) może być nieprawdziwa, valve nic nie potwierdziło.

Współczynnik (Nie został wyjaśniony, ale ogólne przypuszczenia są takie): 

• Ilość wygranych i przegranych meczy
  • Całkowita suma zabić i zginięć
  • Całkowita suma zdobytego MVP
  • % celnych strzałow
  • Twoje zasługi w danej rundzie (i tutaj obliczenia mogą być bardziej skomplikowane typu - ilość zadanego dmg, to czy podłożyliśmy bombę, to czy nasze granaty były użyteczne itp)
Opublikowano

Zawsze moze byc zbyt zlabe mmr czyli np przegrales wczesniej duzo gier i teraz musisz wyjsc na + zeby dostac range

miravo2.png

Opublikowano

Zazwyczaj szybciej awansujesz podczas zdobycia większej ilości punktów i MPV. 

W jednym z artykułów internetowych przeczytałem, że suma zdobytych punktów jest dzielona przez rozegrane mecze turniejowe. Jeżeli zaś podczas jednego meczu, zdobędziesz daną ilość punktów otrzymujesz promocje do następnej rangi.

Oczywiście jest to zakładany system zdobywania rang przez społeczność CS:GO. 

1980497.jpeg
Opublikowano

Pamiętaj, że nie same wygrane się liczą do tego w jakiej dywizji się znajdujesz. Większe znaczenie ma ilość punktów i zdobyte MVP przez te gry. Możliwe, że nie szalałeś z wynikiem w ostatnich grach albo jesteś już blisko awansu. Jak będziesz gral z ludźmi z wyższą rangą to twoje szanse na awans wzrastają.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ta, po jednym winie o 3 rangi w gore, niezle kolorujesz, pewnie tez slabo grasz, juz nikt Ci nie zaufa, wyjdziesz, jak bedzie na Ciebie czas, a co za roznica czy s1 czy s2 xD 

Licza sie w duzej mierze rundy...
Wiesz co może różnicy pomiędzy s1 a s2 nie ma ale jak chcesz wbić rangę wyższą niż s2 musisz ją wbić.

Koniec Tematu

Sprawa rozwiązana przegywałem na początku mecze i teraz mam mało elo i muszę je nadrobić . Podziękowania dla miravo

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...