Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam: Repetytorium maturzysty Informatyka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie byłem aktywny na mpc, ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Jak wiadomo maturka się zbliża wielkimi krokami. Poszukuję repetytorium, które pomoże mi usystematyzować moją wiedzę z informatyki(chodzi raczej o egzamin teoretyczny).

Znalazłem coś takiego: link

Może polecacie coś innego?

repetytorium-maturzysty-informatyka,big,

Niestety nigdzie tej książki nie ma dostępnej. Proszę o pomoc.

Z chęcią ją odkupie/pożycze/ewentualnie zdjęcia/skany ;)
Jakby ktos miał coś takiego prosze o kontakt.

/=uznalem, że to najodpowiedniejsze miejsce na tym forum na taki temat=/

DBSTP

Opublikowano

Czy ja wiem czy to potrzebne? Od siebie raczej polecam zrobić stare arkusze maturalne + możesz porobić zadania z programowania tutaj http://pl.spoj.com/ . Nie wiem jak wygląda nowa matura z informatyki, ale zakładając że jest bardzo zbliżona do starej to to powinno wystarczyć. Część teoretyczna  i tak wymaga wiedzy z excela czy accesa oraz znajomości systemów liczbowych więc jak się praktycznie przygotujesz to i ta pierwsza część będzie łatwa. A algorytmy z pierwszej części to tak bardziej na logikę i tego się nie wyuczysz. Dlatego pisz programy z poprzednich egzaminów i ćwicz.  Mniej więcej ja tak to robiłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...