Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak smakuje Rum ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*******y :). Często kupuje czeski rum  R 40 bo mam blisko na słowacje. Bardzo dobry do wieczornych herbatek w zimie.

Opublikowano

56451337.jpg

Rum dzieli się na różne rodzaje które różnią się smakiem z tych tańszych polecam Capitana Morgana Blacka.

49yxrs.png

Opublikowano

Mi rum w żadnej postaci nie smakuje, więc osobiście ciężko jest cokolwiek mi na ten temat powiedzieć, ponieważ wrogowi bym go nie dał, ale wróg może uwielbiać rum ^.^

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Z*******y z colą i lodem, polecam.R 40 kosztuje jakies 3 dychy litr a smakuje identycznie jak te drogie.Zloty najlepszy

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zadanie tego pytania na forum którego 90% użytkowników jest niepełnoletnia było świetnym posunięciem w celu poznania rozsądnej odpowiedzi na nurtujące cię pytania.

Opublikowano

Mocniejszego alkoholu nie pije sie dla smaku, ktory i tak ciezko opisac

niektóre są smaczne i do przełknięcia, a inne (jak dla mnie whisky) są nie do zniesienia. Nigdy nie robię drinków, bo po drinkach chce mi sie rzygać, więc pije czyste wysokoprocentowe alkohole. Rum jest jednym z lepszych alkoholi. Wszystkie smakowe wódki (cytrynowe, wiśniowe) również są dobre. Piłem też miętową sułtańską 50% chyba miala to tez 5/5 genialny smak tylko szkoda że później po niej sie tak nieprzyjemnie odbija i trzeba czymś zagryźć albo popić. Nic jednak nie przebije Jagermeistera to jest mistrzostwo, alkoholu nie czuć, a klepie bardzo mocno

Opublikowano

Rum nie specjalnie mi smakuje, jak już mocniejsze alkohole to raczej wybieram bourbon. Z jakiegoś konkretnego powodu wybrałeś ten rum? Jeśli nie to kup sobie lepiej Wild Turkey i spróbuj. To dopiero smaczny trunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...