Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jakie skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Parę dni temu wróciłem na stare śmieci i gram znów na bansharpie :v Jakie skrypty polecacie? Które najlepiej się spisują? W dupie mam to czy widać cheaty czy też nie :D Może być coś na wzór starej cassio xD

Opublikowano

:D

Na pewno ezEvade fajnie działa, unika prawie wszystkiego ;) Ale czasem strasznie widać że bocisz :D A tak to po prostu skrypty pod dane postacie, tutaj masz dokładną liste: http://www.mpcforum.pl/topic/1356587-spis-skrypt%C3%B3w/page-1

Po prostu nic nie wyłączaj, hit chance dawaj na very high i miotasz :) Ale każdy się pokapuje że coś masz xD Pamiętaj, że cheatować to trzeba umieć ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Pod Fiore EzEvade, reszte wszystko Evade.

ADC:

ExoryLucian ( najszybsze combo, x3 E na luzie )

Asuna Vayne ( zresztą, Vayne to 80% orbwalking, ale to ma nawet dobre E )

Reszta: OKTW AiO, polecam Blue Eza, Jinx/Genesis Jinx ( preferuję to 2, bo bardziej customizable ), Quinn ( nie trzeba klikać E, kappa )

Mid:

CassioXD

ElXerath

Ezreal OKTW

Ahri OKTW

Orianna beaving (?)

Top:

jesuisfiora ( najlepsza Fiorka, blokuje mnóstwo W, po R lee do E rammmusa )

Nechrito Riven ( najszybsza, najlepszy burst, najwięcej logiki i ''najbardziej updated'' skrypt obecnie )

Ultility:

Universal Gank Alerter, Tracker, RecallTracker

Opublikowano

Dzięki sedecznie. Póki co jeszcze musze ogarnąć "league sharp.loader przestał działać " :P usuwam juz appdata itd i lipa uruchom jako admina mam, odblokowanie all. Może dlatego że win 10 mam

Opublikowano

Dzięki sedecznie. Póki co jeszcze musze ogarnąć "league sharp.loader przestał działać " :P usuwam juz appdata itd i lipa uruchom jako admina mam, odblokowanie all. Może dlatego że win 10 mam

­

Rozumiem, że przestaje działać w ekranie ładowania? Jeśli tak to wystarczy włączyć 2 raz.

giphy.gif

Opublikowano

­

Rozumiem, że przestaje działać w ekranie ładowania? Jeśli tak to wystarczy włączyć 2 raz.

Dokładnie :P Tylko za każdym razem musze go włączać drugi raz... skończy się gra odpalam nową again to samo :P

Opublikowano

­

Dokładnie :P Tylko za każdym razem musze go włączać drugi raz... skończy się gra odpalam nową again to samo :P

Mam to samo i również mnie to w*****a, ale nic się chyba nie da z tym zrobić. Trzeba od razu włączać 2 raz.

­

giphy.gif

Opublikowano

­

Mam to samo i również mnie to w*****a, ale nic się chyba nie da z tym zrobić. Trzeba od razu włączać 2 raz.

­

Dzięki. Przynajmniej wiem, że ten problem nie dotyczy tylko mnie :D bo już kurwic* dostawałem bo myślałem, że to moja wina  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...