Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLA FANÓW STARWARS - POTĘŻNA PROMOCJA!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W tym wątku pisze do fanów BATTLEFRONTA! Na Origin nie wiem od kiedy ale jest bardzo duza promocja na grę! Jeżeli planowaliście ją kupić polecam edycję specjalną, która aktualnie jest drozsza od zwyklej o tylko 9 Zł! RADZĘ KUPOWAC, JA ZAMAWIAM.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Jako że pan powyżej, bardzo się rozpisał nt. promocji, to może ja wyjdę z pomocą tym którym nie będzie się chciało sprawdzić. 

Edycja Zwykła 99.50 zł

Edycja Ultimate 265.33 zł

Edycja Specjalna 109.50 zł 

I link do origin: 

https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/star-wars-battlefront/pc-download/base-game/standard-edition

Cześć...

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngJames1919 wiem, że mało, ale mam na poniedziałek potężną pracę do wykonania.

@topic Jeszcze raz polecam i pamietajcie, ze Bitwę o Jakku mozna tez pobrac ale to takie info :)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Przecież ta gra jest tak mierna, że nie jest warta nawet tych 100zł. Gdyby kosztowała 50zł, to może bym kupił.

Opublikowano

POBIERAM DELUXE EDITION :) POLECAM!

Opublikowano

A ja żałuje zakupu niby piękna grafika obowiązkowa pozycja dla fanów Star Warsów ale gra w nią mało ludzi przez co trzeba czekać długo na wyszukanie rozgrywki :/

49yxrs.png

Opublikowano

Niestety dla mnie jako fana serii StarWars opisywana gra nie zagościła na mojej pułce. Powodem było bardzo słabe wykonanie gry pod względem rozrywki i jej jakości.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...