Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 pytanie do użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ktoś kto używa od dłuższego czasu Windowsa 10 mógłby opisać jakie ma wrażenia? Zamierzam zrobić formata i może przy okazji zmienię system na Win 10. Czytałem opinie na necie ale są one strasznie różne od siebie dlatego zgłaszam się tutaj. Jest jakiś skok wydajności? I czy jak mam pirata to mogę to zrobić za darmo, a w trakcie używania nie będę musiał ponosić jakiś opłat? Z góry dzięki za pomoc, jeśli trzeba będzie podam specyfikację. 

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Masz kilka już tematów identycznych w dziale, zapoznaj się z nimi bo nie ma potrzeby znowu pisać od nowa wszystkiego. 

Jak masz windows 8 to masz wszystko identyczne tylko w nowszym wykonaniu.

Płacisz ja nie masz legalnej wersji windows, nie płacisz jak uaktualniasz dowolną wersję w7, w 8.1 do końca lipca tego roku. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A co myślałeś że za darmo będą rozdawać ? Możesz mieć ale nie będziesz miał aktywowanego. 

Opublikowano

dobra.... już wszystko wiem zamknij ten temat i zmień ton odpowiedzi bo we wszystkich tematach odpisujesz tak jak byś musiał robić to na siłę :v łaski bez dziękuje za pomoc ... 

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Przecież nie masz legalnego to na co liczysz zadając bezsensowne pytanie, będziesz musiał kupić albo postarać się o dowolny legalny system. 

Jak widać nie zrozumiałeś tez co napisałem : MOŻESZ MIEĆ ALE NIE BĘDZIESZ MIAŁ AKTYWOWANEGO -> czytaj NIE BĘDZIESZ MIAŁ  NIGDY LEGALNEGO 

Opublikowano

Ja mam Windows'a 10, przesiadłem się z 7 przede wszystkim z powodu xboxa one :D Ale bardzo polecam, u mnie nie występują żadne błędy :)

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...