Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finał Fnatic vs LG

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie? czy fnatic ma bardzo duże szanse na wygraną ? macze czy moze nikome. według moich obliczeń maja bardzo duzą szanse na wina :). Pytam bo daje wszystkie moje drozze skiny i nie chcce przerąbać :D

Opublikowano

Nie chcesz przerąbać? Nie postawiaj. Zawsze jest szansa że im się noga podwinie, a tym bardziej że LG potrafi zaskoczyć.

Opublikowano

Nie chcesz przerąbać? Nie postawiaj. Zawsze jest szansa że im się noga podwinie, a tym bardziej że LG potrafi zaskoczyć.

no jest szansa ze im sie podwinie ale LG wczoraj ledwo wygrali z na"vi , a fnatic rozgromiło astralis. A astralis jest mniejwiecej na rownej pozycji co na"vi i LG 

Opublikowano

no jest szansa ze im sie podwinie ale LG wczoraj ledwo wygrali z na"vi , a fnatic rozgromiło astralis. A astralis jest mniejwiecej na rownej pozycji co na"vi i LG 

Na 5 meczy, LG wygrało z Fnatic aż 3 razy - to samo mówi za siebie. I pamiętaj że każdej drużynie inaczej się gra z inną. Co z tego że Navi i LG grali na podobnym poziomie, gdzie Navi może łatwo pójść z Astralis a LG trudniej.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCaesar. ale też trzeba popatrzeć na to ze jest bo5 . bo jak jest bo1 i wygrywaja to zawsze jest 50 % na 50% 

a tekże mozna popatrzeć na przypadek Virtus Pro . Mieli juz przegranych 8 czy 9 meczy pod rząd . a na IEM sie pokazasli nawet z dobrej strony . Trzeba patrzeć ze jest to finał i inaczej sie gra im niż na jakimś "zwykłym  meczyku "

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCaesar. ale też trzeba popatrzeć na to ze jest bo5 . bo jak jest bo1 i wygrywaja to zawsze jest 50 % na 50% 

To tym bardziej to jest w pełni nie wiadoma, BO5 jest tak samo nie przewidywalne jak BO1. Tak naprawde każdy format czy to BO1/BO3/BO5, wszystko jest nie przewidywalne. Już samo to że wygrali na 5 meczy z nimi aż 3 razy mówi że "fawele" pokąsają tyłeczki szwedów.

Opublikowano

Osobiście obstawiam fnatic.

Obejrzałem i analizowałem w nocy 3 mapy, które rozgrywali z zespołem Astralis. Jedyne co można powiedzieć, to forma jaką prezentują zawodnicy fnatic jest bardzo dobra.

1980497.jpeg
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że LG zaskoczy i zmiecie fnatic ;) Warto oglądać wg mnie, pierwszy raz tego typu drużyna zaprezentuje swoje um. w finale.

Opublikowano

Patrząc na to jak LG męczyło się z NaVi to stawiam na Fnatic i rzeczywiście będą oni fawortami. Czekam na zacięty mecz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

durne pytanie to bedzie tak

Olof:ej flusha dawaj po modelu bo musimy wygrac ten meczyk

flusha:Kk ale jak mnie wypierdola za haxy to juz twoja wina

Olaf:yk yk dam ci wyplate w skinach 

flusha:no oky zaraz po modelu pojade ich eheh

jasne ze wygraja przecież to sa odpalone scierwa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...