Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego jak chcę włączyć Minecrafta, to jest brak odpowiedzi?

xPerfid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogę wyłączyć minecraft'a gdy jest brak odpowiedzi, mam pirata na shignimie, nie chcę resetować kompa, ale czy jest jakiś sposób na szybsze wyłączanie tego czy tylko zrestartować kompa, w procesach próbowałem ale nic.

post-1390561-0-47675000-1457177542.jpg

post-1390561-0-19557300-1457177543_thumb.jpg

Opublikowano

xD pogmatwanie jak masz takie problemy to może to być z java problem albo poprostu za mało ramu poświęcasz paczce , paczka się wczyta ale już przy wyłączaniu może być problem bo zdążyło się już dotrzeć ,można też powiedzieć że winną może być też ilość gospodarowanego miejsca na dysku , bo jak masz zamało komputer nie może tworzyć swojego pustego pola pod wczytywanie programów itp z tąd może to się przełożyć na lagi lubwłaśnie takie niekończące się walki z minecraftem

jeśli pomogłem daj lika . i przeczytaj tematy moje może najdziesz odpowiedź na nurtujące cie pytania .

Opublikowano

Problem z tym, że może za mało ramu, ale taka paczka dodatkowo może obciążać spróbuj zagrać na innej wersji MC. Podaj najlepiej ilość Twojego ramu na odpowiedzi.

Pozdrawiam, MCJurek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...