Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Merry Potter

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wie ktoś może dlaczego nie moge dołączyć do gildii Merry Potter? po kliknięciu na nią jest tylko "exit" i tyle. Postać jest jeszcze tylko w jednej gildii Soul Shield Artisan

Opublikowano

możliwe że już jesteś w gildi i dlatego tak sie dzieje wcisnij klawisz "L" i sprawdz, raczej z tym problemów nie ma

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tylko, że potrzebuje tych gildii jednocześnie xD a gdzieś czytałam że podobno postać może być w 2 gildiach ale już sama nie wiem.. :/

Opublikowano

Na pewno jesteś jeszcze w jakiejś gildii. Przejdź się po mieście i sprawdź u przedstawicieli gildii, czy przypadkiem do którejś nie należysz.

Opublikowano

to jest niemożliwe jeżeli jestes tylko w jednej, tak jak #up mówił pod "L" masz wszystkie gildie

możesz wybrać 2 crafterskie i 2 pod gathering 

czyli Ty dobrze chcesz zrobić, merry potter, soul warden crafting a gathering drzewka (tree fellers czy cos xD) i takie piaseczki 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Sprawdzałam pod L na pewno byłam w jednej gildii ale problem już rozwiązany udało sie dołączyć do Merry Potter w innym mieście haha xD Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...