Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit, co i jak?

Maciejppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytałem poradnik na forum i okej.
Lecz chcciałbym się dowiedzieć coś więcej. O co tam bardziej dokładnie chodzi? Rozegrałem 3 mecze i miałem dostać jakąs ligę czy coś takiego. Mam zwykłe konto co ono mi daje jakie możliwości? A jakie daje konto premium? Proszę o dokładne wyjaśnienie, byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Po 1. Po rozegraniu 3 meczy(wygranych) dostajesz mozliwosc dostania sie do ligi na którą zasługujesz.

2.Konto "premium" czyli ligowe jest platne i opisane na stronie ( w sensie mozliwosci)

3.Z takim kontem jak wchodzisz do teamu i nikt inny nie ma premium jesteś automatycznie liderem.

4. Z kontem premium mozesz wreszcie zaczac zdobywac Pointsy za mecze i wymieniac je np. na skiny.

5.Z kontem premium mozesz uczestniczyć w eventach takij jak FPL.

Opublikowano

Po 1. Po rozegraniu 3 meczy(wygranych) dostajesz mozliwosc dostania sie do ligi na którą zasługujesz.

2.Konto "premium" czyli ligowe jest platne i opisane na stronie ( w sensie mozliwosci)

3.Z takim kontem jak wchodzisz do teamu i nikt inny nie ma premium jesteś automatycznie liderem.

4. Z kontem premium mozesz wreszcie zaczac zdobywac Pointsy za mecze i wymieniac je np. na skiny.

5.Z kontem premium mozesz uczestniczyć w eventach takij jak FPL.

Liga jest dawana nawet jak nie mam premium? Punkty zdobywam przez granie solo czy w 5?

Opublikowano

Gdzie sprawdz się swoją lige? Mam jakiś lvl 4 ale naprawdę nie wiem co i jak :)
Punkty zdobywam grając solo? Bo nic nie mam na koncie? CZy tylko przez granie 5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...