Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJayJoker obraża widzów - co sądzicie o tym zachowaniu?

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie jesteście ciekawi co z minecraftem? O 1:50 wchodzę na twitcha z ciekawości, jjay nagrywa live, 55osób, spytałem się @JJayJoker co z minecraftem? On mi odpowiada na live pierdol się.

@edit2 jak coś to ktoś się zapytał to samo " kiedy minecraft " JJayJoker napisał że nie nagra bo woli nagrywać filmy dla dorosłych, i napisał że zamierza grać w CS:GO, w marcu niby ma już coś zacząć nagrywać, więc możecie się pożegnać.

Możecie nie wierzyć, ale obejrzcie sobie rano jak będzie wcześniejszą transmisję a się przekonacie, nie dość że zrobił się z niego kolejny isamu to co chwilę przeklina :)

Pozdrawiam i macie swoją legendę youtuba.

Opublikowano

Mówił gdzieś, że teraz będzie się tak zachowywał. Youtuber upośledzony jak reszta.

Opublikowano

Ehh, a i szkoda.

Zrobił się z niego rak, jak z reszty Polskiego YT.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Myśli że jak wróci na YouTube to będzie znów taki popularny jego popularność już się dawno skończyła. Więc nie o czym gadać. Islamu oglądają same dzieci bez obrazy.

Opublikowano

JJayJoker już się wypalił xD

Zachowuje się jak idiota, no cóż. Zamiast szanować widzów żeby z tych 50 się zrobiło 60 to ich obraża :)

Za niedługo liva sobie będzie sam oglądał i tyle.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Witam.

Pewnie jesteście ciekawi co z minecraftem? O 1:50 wchodzę na twitcha z ciekawości, jjay nagrywa live, 55osób, spytałem się @JJayJoker co z minecraftem? On mi odpowiada na live pierdol się.

@edit2 jak coś to ktoś się zapytał to samo " kiedy minecraft " JJayJoker napisał że nie nagra bo woli nagrywać filmy dla dorosłych, i napisał że zamierza grać w CS:GO, w marcu niby ma już coś zacząć nagrywać, więc możecie się pożegnać.

Możecie nie wierzyć, ale obejrzcie sobie rano jak będzie wcześniejszą transmisję a się przekonacie, nie dość że zrobił się z niego kolejny isamu to co chwilę przeklina :)

A to do niego napisałeś "Co z minecraftem" i ci odpowiedział pisemnie czy słownie? Bo on podobno został zchakowany przez OurMine. I tak mi go już szkoda za bardzo nie jest ze nie nagrywa. Kiedyś legenda minecraft = dzisiaj zwykly YTber którego mało kto pamięta. Jeszcze w czerwcu jak miał powrócić to wszyscy się jarali a teraz kazdy zapomniał.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

On już od dawna nie istnieje w świecie YT. Robi z siebie idiotę, poczuł "sławę" i tyle. Władza, sława i pieniądze uderzają do głów. Po prostu go olej.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kiedyś się oglądało JJaya, teraz tak szczerze to mój sub na jego kanale wyłącznie na pamiątkę...

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

era JJ'a się skończyła w 2k10 ? 2k11 ? Podczas jego nieobecności wybiło się tyle osób, że koleś nie ma juz szansy na top 20 polskiego ytba, taka prawda jak wróci to wróci jednak nie ma już szału. Jak dla mnie fajny koleś był, wiadomo oglądało się jego serie z minecrafta, jakby nie ona to pewnie bym nie grał w ogóle w klocki :D no ale cóż wszystko ma swój początek i koniec .

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

JJayJoker był dobrym youtuberem za młodu

widać ze wtedy traktował ten kanał serio lecz po czasie wyparował mu olej z głowy łącznie z sensem 

Teraz myśli ze jest fejm youtuberem nie jest miły i jest wrecz arogancki i samolubny teraz, jak 2 lata temu

przeklnoł "Oh s**t" to przepraszał dzisiaj to co on gada..

Opublikowano

@pingwin1324, wiem, bekę z tego miałem xDD ale to nie było przypadkiem do OurMine?

@"WasserFull" dosłownie, powiedział na live nawet mój nick powiedział

A masz jakiś film?

Kiedyś się oglądało a teraz to jebany skurwiel.

Ja polecam obejrzeć sobie jakiegoś zajebistego YouTube'ra

Np. Mnie :D

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

K***a jak już wraca na yt to niech znowu nie robi przerw - najbardziej idiotyczne zachowanie, albo robisz coś faktycznie, albo masz wyjebane. Zaczął się tak zachowywać od pewnego czasu, bo po powrocie był normalny np. seria Brothers, którą można polecić się praktycznie popłakać i to przy takiej osobie - dawno takiej serii nie oglądałem, a szkoda.

Jednak jak woli być cebulakiem to niech będzie, mówił że CS:GO itp. itd. nagrywać nie będzie.

Witam.

A to do niego napisałeś "Co z minecraftem" i ci odpowiedział pisemnie czy słownie? Bo on podobno został zchakowany przez OurMine. I tak mi go już szkoda za bardzo nie jest ze nie nagrywa. Kiedyś legenda minecraft = dzisiaj zwykly YTber którego mało kto pamięta. Jeszcze w czerwcu jak miał powrócić to wszyscy się jarali a teraz kazdy zapomniał.

Podobno go samochód przejechał - gówno prawda, więc wszelakie ,, podobno '' na jego temat można sobie wsadzić w dupę. Za dużo już takiego kłamania i robienia teorii, które niby są prawdziwe.

YT zaczyna pomału zamieniać się w fb, instagram i inne mózgopiorące gówna, a szkoda - mowa tutaj oczywiście o tej polskiej scenie.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

K***a jak już wraca na yt to niech znowu nie robi przerw - najbardziej idiotyczne zachowanie, albo robisz coś faktycznie, albo masz wyjebane. Zaczął się tak zachowywać od pewnego czasu, bo po powrocie był normalny np. seria Brothers, którą można polecić się praktycznie popłakać i to przy takiej osobie - dawno takiej serii nie oglądałem, a szkoda.

Jednak jak woli być cebulakiem to niech będzie, mówił że CS:GO itp. itd. nagrywać nie będzie.

Witam.

Podobno go samochód przejechał - gówno prawda, więc wszelakie ,, podobno '' na jego temat można sobie wsadzić w dupę. Za dużo już takiego kłamania i robienia teorii, które niby są prawdziwe.

YT zaczyna pomału zamieniać się w fb, instagram i inne mózgopiorące gówna, a szkoda - mowa tutaj oczywiście o tej polskiej scenie.

Jakbyś śledził jego livy to wiedziałbyś że jego komputer jest już słaby i zbiera na nową kartę graficzną żeby móc dalej nagrywać.

I z tego co mówił na livie serie będą dokończone.

Opublikowano

Zachowuje się jak chce ... Co wy macie do tego co on mówi i do kogo? zajmijcie się lepiej sobą ...

Wkrótce

Opublikowano

Na jednej stronie z resztki internetów. Jeden użytkownik napisał że JJay się wściekł ponieważ stracił oglądalność oraz został zaatakowany przez hakera, haker grozi mu karą zapłaty pieniężnej, jeżeli nie zapłaci na internecie wszyscy dowiedzą się że jjay to Idiota oraz haker ujawni jego pliki z komputera, nie moge jakich powiedzieć ale będzie parodia. Haker usunie też mu subskrybcje na Youtube. I JJay będzie sam w swojej krainie. 

200.gif Hmmm...

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość Kubix550
Opublikowano

Troche słabe zachowanie jak na YouTubera  <.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...