Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JP2 czy Ferdinandek?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się który kupić czołg po jpanterce, JP2 niby jest szybszy ale słabo z pancerzem, a ferdek opancerzony i niedawno dostał buffa, więc nwm co wybrać...

Opublikowano

Ja wybrałem Ferdka i nie żałuje sporo potrafi odbić i ma lepsze wychyły działa. Jak trafisz na noobków to ładnie kosi DMG i bierze na klate.

Opublikowano

Jagdpanther 2 jest minimalnie lepszy, pancerz jest tak skątowany, że potrafi odbić. Mimo to polecam jednak Ferdynanda ze względu na załogę. Ferdek ma identyczną jak 9 i 10 tier z tej linii, a co za tym idzie nie będziesz miał gorzej rozwiniętego ładowniczego na 9 i 10 tierze.

Ferdek nie jest zły, a idąc przez niego będziesz miał łatwiej w przyszłości. 

Opublikowano

Zdecydowanie mogę Ci polecić Ferdka ... Super pancerz , działko.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, bo na stocku w tym czołgu wszystko ssie. Mobilność, działo, do tego działa bez gąsek nie zamontujesz.

Możesz gąski>działo>silnik>działo>silnik>jagoda, jednak w tym przypadku najlepiej freeexp w ruch i nie męczyć się na stocku :P. 

Opublikowano

Działo topowe ma znacznie lepsze parametry, jak odblokujesz to zobaczysz, że było warto. 

Opublikowano

Działo topowe ma znacznie lepsze parametry, jak odblokujesz to zobaczysz, że było warto. 

Kiedyś na pewno odblokuje.. :P troche XP trzeba wbić

BTW Co sądzisz o T-10? Dzisiaj też go kupiłem

Opublikowano

To jest stary is-8. Pancerz słaby w porównaniu do innych ht, mobilność ponadprzeciętna, działko całkiem fajne. 

Opublikowano

T-10 zajebis.. czołg, grindując IS8 miałem go zamiar sprzedać gdy go zamienili na T-10, ten czołg zostaje w garażu :)\

T-10 powinno grać się jak medem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...