Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - szukam moda na inne światy

MoonkeyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogólnie jestem dość obeznany ze światem Wiedźmina 3. Aktualnie zajmuje się odnajdowaniem ciekawych rzeczy oraz ukrytych smaczków tak zwanych easter eggów. Moje pytanie brzmi czy istnieje jakiś mod (lub możliwość) dostania się do innych światów przez które przechodzimy z Avallahem ? Chciałbym pozwiedzać dokładnie wszystko. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na moje pytanie więc jeśli ktoś by miał informację na ten temat byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Jeśli nie ma innych takich modów, musisz czekać na aktualizacje. Ew. napisz pw do autora z prośbą, żeby tym się zajął. 

Opublikowano

Te światy są dostępne tylko przez jeden etap w grze. W tym czasie możesz je do woli zwiedzać, ale szczerze mówiąc, to w sumie nie ma co zwiedzać. Wszystkie te "światy" są ograniczone do jednej platformy której przejście zajmuje mniej niż minutę. Już lepiej moim zdaniem załatwić sobie save gry z misji z Avallachem i tam sobie polatać.

who cares?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te światy są dostępne tylko przez jeden etap w grze. W tym czasie możesz je do woli zwiedzać, ale szczerze mówiąc, to w sumie nie ma co zwiedzać. Wszystkie te "światy" są ograniczone do jednej platformy której przejście zajmuje mniej niż minutę. Już lepiej moim zdaniem załatwić sobie save gry z misji z Avallachem i tam sobie polatać.

Mi chodziło głównie o zrobienie screenów. Na freecamie można fajne screeny zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...