Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] OKTW problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi i kilku innym ludziom przestało działać OKTW. Wczoraj wszystko działało, a teraz albo wywala podczas ładowania, albo po załadowaniu gry jest czarny obraz i wyrzuca błąd. Dodam, że gramy na freedomsharpie. Może wie ktoś co z tym zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie, nie podesłałby któryś z Was linka na PW do FreedomSharpa? Byłbym bardzo wdzięczny, a jeśli zadziała - zapłacę PSC :).

Opublikowano

@Mateusz# poważnie? U mnie i 2 kumpli, OKTW nie działa, inne skrypt normalnie. Grasz na freedom?

tak, freedomsharp 2.0.13.19, zaraz dorzucę screena z gry

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Dziwne, mam tą samą wersję, wszystkie skrypty normalnie działają. tylko to OKTW. A znasz może jakieś dobre skrypty na kaliste, vayne, syndre?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przed wczorajszym updatem dzialalo dobrze, po update'cie wlaczylem i gowno, przestaly dzialac glownie skrypty takie jak OKTW i ElSmartKatarina, podczas ladowania postaci, przy injectowaniu wywala blad, ze lol przestal dzialac, albo

SPT5oRY.jpg?1

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...