Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki podczas rozmów na telefonie

SueZFamous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie kiedyś miałem normalnie 0 pingu potem rozerwałem mikrofon i przeniosłem, się na androida wszystko bylo ok nastepnego dna wbijam na kompie i wywala mnie z tsa co chwile bo było duzo osob i kazdy gadał jak siedze sam na kanale albo w max 2/3 osoby lub jestem zmutowany jest okej a jak nie to wywala wiem to moze nie ten dział ale nwm gdzie to mam dac

Opublikowano

@SueZFamous - a możesz podać jakiś powód gdy Cie wywala? "Dropped" "Idle" etc. Coś w Ci powinno się pokazywać.

Opublikowano

Tak jak w temacie kiedyś miałem normalnie 0 pingu potem rozerwałem mikrofon i przeniosłem, się na androida wszystko bylo ok nastepnego dna wbijam na kompie i wywala mnie z tsa co chwile bo było duzo osob i kazdy gadał jak siedze sam na kanale albo w max 2/3 osoby lub jestem zmutowany jest okej a jak nie to wywala wiem to moze nie ten dział ale nwm gdzie to mam dac

Może to być spowodowane przez ostatnie aktualizacje, upewnij się że serwer dopuszcza twoją wersje teamspeak3 w telefonie.

Opublikowano

Może to być spowodowane przez ostatnie aktualizacje, upewnij się że serwer dopuszcza twoją wersje teamspeak3 w telefonie.

napisał, że jak siedzi w pare osob to jest ok więc raczej nie wersja klienta  ^^

może po prostu masz internet słaby, spróbuj na komputerze i zobacz jak będzie 

Opublikowano

napisał, że jak siedzi w pare osob to jest ok więc raczej nie wersja klienta  ^^

może po prostu masz internet słaby, spróbuj na komputerze i zobacz jak będzie 

Nie zobacz co napisałem nizej to napewno nie wina neta

Opublikowano

Temat dalej aktywny ale moze wyjaśnie go lepiej Pewnego wieczoru zepsułem mikro przerzuciłem sie na fona i na fonie i kompie siedziałem na ts (na tele gadałem a na kompie słuchałem ) wszystko było git

następnego dnia wbijam na kompie i na fonie na ts3 (najpierw na kompie ) wbijam duzo osob siedzi na kanale 20 i nagle ping skacze wszystkich przerywa i jeb wywala mnie jak siedze zmutowany to jest git albo z 1 osobą max 5 i nie mówia cały czas jest okej ale jak siedze z 1 osobą i mowi caly czas to ping skacze na telefonie normalnie mam pomoże ktoś :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...