Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackram supply chain - nie mogę wejść

Little•Finger°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz odpowiedniej broni. Chyba się nazywała Dokumo. Możesz po prostu zdjąć swoją aktualną i założyć tą potrzebną. Wtedy będziesz mógł wejść. 

Opublikowano

Nie mogę wejść na tego dunga. Wie ktoś dalczego? Mam 45 lvl i chyba ukończyłem dostępną linię fabularną.

Broń minimum True Profane lub Dokumo(niebieska z dungeonu). Po dzieną chyba musisz wykonać prequesta(tą cześć mogłem pomylić z harborem).

Opublikowano

Do wejścia na tego dunga jest potrzebna broń minimum Dokumo, prequestów na tego dunga nie trzeba robić. Dopiero na Bloodshade harbor musisz wykonać questa "breaking the chain" (jest to po prostu zrobienie supply chain'a)

Opublikowano

Do wejścia na tego dunga jest potrzebna broń minimum Dokumo, prequestów na tego dunga nie trzeba robić. Dopiero na Bloodshade harbor musisz wykonać questa "breaking the chain" (jest to po prostu zrobienie supply chain'a)

Żeby go dostać musisz pogadać na "plaży, gdzie wykonujemy misje frakcyjne z ss"", która jest dostępna na tej samej mapie.

Opublikowano

Żeby go dostać musisz pogadać na "plaży, gdzie wykonujemy misje frakcyjne z ss"", która jest dostępna na tej samej mapie.

Serio?! Ja robiłem wszystkie questy i jakoś nie zwróciłem uwagi na to, że ten miecz dostałem, może dlatego, że brałem wszystko jak leci i nie patrzyłem na nagrody itd. i nawet nie wiem kiedy Dokumo Lynblade znalazł się w moim ekwipunku. Ale dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...