Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel Extreme Masters

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, podczas tegorocznego IEM'u można zagrać na koncie prasowym w WoT i WoWs.

Dla tych co nie wiedzą, na koncie prasowych dostępne są wszystkie czołgi dostępne w grze, łącznie z tymi które teoretycznie nie istnieją. Jedynym wyjątkiem są czołgi za misje osobiste (nie mogłem ich znaleźć, raczej nie ma).

Rozegrałem 3 bitwy (nie chciałem dłużej blokować laptopa na którym się gra, swoją drogą jest progres w stosunku do ostatniego roku, bo jest stabilne 60fps+, a ping na poziomie 20-30 (wybitny <3).

Tutaj kilka zdjęć (wiem, jakość tragiczna, ale może coś zobaczycie ;p):

eFfI8uh.jpg

biZ9j0N.jpg

lXSmIEI.jpg

~4,5k dmg, 1,5k expa bazowego, bardzo dużo przyjętego.

LgWjuJU.jpg

O5zG4ka.jpg

Z racji na spore zainteresowanie stoiskiem często ludzie zza pleców obserwują jak ktoś gra (czekając aż dosiądą się do czołgów). Ta duma kiedy na oczach gapiów robisz całkiem dobry wynik :D.

Jutro zamierzam zagrać znacznie więcej bitew, napiszcie jakie czołgi proponujecie. Jest możliwość grania z kontami normalnymi z serwera EU, więc jeśli ktoś chce dołączyć do plutonu z kontem prasowym to możecie tutaj napisać, jednak godziny w których będę dostępny nie są mi znane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...