Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy riot mi przeniesie konto?

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, taka sytuacja. Dzisiaj po powrocie z pubu chciałem sobie odpalić gierkę w lola na serwerze west. Wpisałem hasło, wszystko elegancko, ale odrzuciło mi, bo pokazało, że konto zostało przeniesione na inny serwer oraz, że muszę zalogować się na ten właściwy serwer.

Zdziwiłem się, bo jeszcze wczoraj około 22 grałem sobie meczyk, a potem nie logowałem się, nie przeniosłem tego konta. No i zacząłem próbować po wszystkich serwerach, aż weszło na Japonię. 

Z konta nie zostało nic kupione, w historii zakupów nie ma przeniesienia (nie wiem, czy powinno być, bo nigdy nie przenosiłem konta), nie zniknęło żadne ip oraz rp, chociaż było ich tylko 40 xD, nie został zagrany żaden mecz. 

Niestety, nie mam dostępu do konta, na któym zostało założone (coś w stylu 10 min mail).

No i mam pytanie, czy to konto zostało przeniesione przez kogoś, czy przez jakiś błąd? Zadaje to pytanie, bo wydaje mi się, że gdyby zrobił to ktoś to byłoby to w historii zakupów, jakby mógł się wypowiedzieć ktoś, kto przenosił konto. Druga sprawa, że było tam 40 rp, wątpie, żeby ktoś, kto wkradł mi się na konto chciał wydać doładować 2600 rp tylko po to, żeby przenieść mi konto.

No i drugie pytanie, czy Riot ma możliwość przeniesienia tego konta z powrotem na west? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ma możliwość i oni sprawdzą czy ktoś włamał Ci się na konto czy nie, ale do tego potrzebujesz swojego maila, na którym zakładałeś konto.

Opublikowano

­Napisz do rajot supportu, tylko w taki sposob sie dowiesz. 

Podejrzewam, ze nie bedzie problemu z przywroceniem, bo to musial byc jakis blad.

Nikt celowo nie wydalby 2,6k rp tylko dlatego, zeby ci zrobic psikus, chyba, ze mozna teraz za darmo przeniesc konto do japoni z euw

Opublikowano

2 opcje. Albo ktoś Ci się wkradl na konto albo bląd. Najlepiej napisz do supportu w przypadku obu opcji, poniewaz jeśli nie napiszesz mogą stwierdzić, że współdzieliłeś z kimś konto. Czasem mają głupie pomysły.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Napisałem do Polskiego supportu i typ chyba nawet nie przeczytał niczego oprócz 1 linijki i tytułu, bo mimo iż przez pół ticketu pisałem, że to ktoś mi się wkradł to i tak  z automatu odpisał mi, że skoro sam przeniosłem konto to nie ma możliwości przywrócenia tego konta na EUW xDDDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisałem do Polskiego supportu i typ chyba nawet nie przeczytał niczego oprócz 1 linijki i tytułu, bo mimo iż przez pół ticketu pisałem, że to ktoś mi się wkradł to i tak  z automatu odpisał mi, że skoro sam przeniosłem konto to nie ma możliwości przywrócenia tego konta na EUW xDDDDD

napisz do angielskiego supportu, bo w polskim pracuja debile i wszystko z automatu leci.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Bug lasu a co do maila to z nim nie ma problemu tak jak ty to napisales ze jest niezbedny . Bez problemu mozna zmienic go nie znajac starego badz tez hasla . Wystarczy pare szczegolow dotyczacych konta podac np adres ip ostatniego logowania kiedy zalozone jakie zakupy i mniej wiecej kiedy robione > Ja tak mialem i problemu nie robili mail zmieniony zostal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...