Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie warto już chodzić na glace ?

Roosman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecny glaceron jest parodią glacy która była kiedyś. Dlaczego tak uważam ? ponieważ kiedyś gracze mieli jakieś zasady a na dzień dzisiejszy [na S1] mamy takie famki jak konoha, knockout, horizon czy inne ktore jedynie co potrafią to latać na buffach i myśląc że świecą. Pomijając konohe to można rzecz iż poty stały się rzeczą codzienne i prawie każda fam [ze strony aniołów] już na nich lata. Gdzie podziały sie czasy gdzie ludzie mieli zasady co do glacy i czasy gdzie ludzie nie uzywali programow do rozgrywki ? taka Konohagakure uważa się za najlepszą fam i najsilniejszą a tak naprawdę bez tych buffow to by odrazu legli. S2, S3: też nie maja sie lepiej gracze +90 maja po 5- 6 kont ktore odpalaja przychodzą nimi i zabijają jednym kontem [tzw bostoowanie]. Jeszcze przed rajdem caligora to występowało ale nie było tego dużo a teraz takie rzeczy są codziennościa. . Niedawno wrocilem do gry i zrobilem sobie specjalny ekwipunek pod glace [Wiecie zwiad 14, kozacki luk, resy ogolne itd] ale jaki to ma sens skora bez buffow skladaja mnie tam odrazu ? zostal stworzony nawet partner ktory zwie sie lucyfer ... przychodzi on do nas i nam sciaga buffy. Grajac po stronie aniolow wkurzalo mnie to strasznie, moja fam przeszla teraz na strone demonow i dostaje czerwonej goraczki jak widze ta glace. Czemu to napisałem ? jakoś tak mnie wzięło, nudze sie a na glace nie mam ochoty juz chodzic. Co sadzicie na temat obecnej glacy  ? czy jest lepsza niz ta ktora byla kiedys ? piszcie.

Opublikowano

Glaceron, jak to akt 4... strasznie irytujący. Na samym początku gry (93lvl, bo wtedy gra się rozkręca) biłem ciągle na glacy bez boostowania czy innych pierdół. No jeśli było ogrom osób, to musiałem użyc jednej potki na siłe i stykło. :D Teraz, Glaceron to bardziej parodia, a nie expienie z przyjaciółmi lub rozmowa na temat gry. Kiedyś... To gadało się obecnych czasów. Nie było SP5+, aktu 5 i innych pierdół. Kiedyś, wszyscy bawili się, gadali na spokojnie co się dzieje, a teraz? Teraz, to masz wrzaski na TeamSpeaku3: "Ta karta Mnicha jest dla upośledzonych umysłowych dzieci, które bawią się stunami...".

Chciałbym, aby te stare czasy wróciły. ;)

Opublikowano

­Obecna glaca to 95+ i staty. Niestety nic z tym nie zrobisz ;P

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Prawda jest taka,że jeszcze trochę i Nostale upadnie. Dlaczego? Nie wiem czy zauważyliście ale bynajmniej mnie powoli irytuje, że co tydzień są jakieś Extra itemy w NM. Jeśli ktoś grał w 4Story sytuacja wyglądała własnie tak jak w Nostale czyli skok na kasę, gdy nagle liczba graczy spadła GameForge skapnęło się, że zle robi i nagle zaczęli wszystko naprawiać, ot co ;x

Opublikowano

Chcecie znać powód ? Powodem jest "gameforge". Metin,nostale,4story co tu dużo mówić.  Granie w nostale już w żadnym stopniu nie oddaje przyjemności , przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Na serwerze niemieckim bieganie an odpale(poty,olejki,buffy) na glacy to codzienność.Nie wiem dokładnie jak to wygląda na PL'u (oprócz informacji zawartych w temacie) ale bazując na tym na pl'a wchodzi powoli to co na niemickim serwerze. Rozwiązanie jakie ja widzę to:

-zacząć biegać na dopale.

-przyzwyczaić się

-nie chodzić na glace

-przestać grać w nt

Czasy się zmieniają tak samo jak w wielu grach metin2 itp. kiedyś w metinie fms 30śr to był kozak teraz to jest normalka (gracze metina wiedzą  o co biega )

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...