Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie na PLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, a w zasadzie kilka pytań dotyczących bocenia na  naszym polskim Metinie. Piszę ten temat, ponieważ chciałbym się trochę pobawić w bocenie na PLu i chciałbym być zbanowany niekoniecznie po godzinie od włączenia bota.

1. Który serwer wybrać, czy ma to jakieś znaczenie?

2. Które królestwo, czy również to ma znaczenie?

3. Która postać i profesja jest najlepsza do bocenia?

4. Gdzie expić tak, aby nie robić sobie zbędnego "przypału"?

5. Jaki level udało się Wam wbić na bocie (jeśli graliście na nim)?

6. Który cheat wybrać i czy ma to znaczenie? Od razu mówię, że nie zamierzam wydawać pieniędzy na jakieś superboty itp.

Ostatnio mi zbanowali jedno konto, ponieważ zostałem przyłapany na "boceniu" i ten temat piszę również, ponieważ chciałbym wiedzieć, czy na dzień dzisiejszy (wiadomo, że wszystko się zmienia, czy to hacki ludzie ulepszają, czy to Gameforge poprawia zabezpieczenia i wykrywalność itp.). Ostatnio korzystałem z KamerModa i tu jest pytanie, czy wykrywalność tego moda jest naprawdę na dzień dzisiejszy duża, czy po prostu miałem pecha.

Liczę na odpowiedzi osób, które mają pewne doświadczenie w tych sprawach.

Dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się tym tematem i czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Mnie interesuje głównie PL, ale dzięki za polecenie tego serwera, na pewno go przynajmniej zobaczę, a kto wie, może nawet i zagoszczę na dłużej  :).

Opublikowano

Grając na bocie zawsze musisz liczyć się z banem. Ja miałem w czasie eventu świątecznego z 10 kont przez dość długi czas na bocie(kamer) i zbanowali mi tylko jedno. I nie przejmuj się takim banem. W końcu jest on sprawiedliwy, a ty nie poświęcasz dużo czasu ani pieniędzy żeby rozwinąć postać.

Jeśli się boisz o utratę dużo wartych itemów lub yang to przekazuj je na oddzielne konto 1lvl na którym nigdy nie odpalałeś moda(najlepiej przez sklep lub wyrzucanie i podnoszenie)

Opublikowano

Grając na bocie zawsze musisz liczyć się z banem. Ja miałem w czasie eventu świątecznego z 10 kont przez dość długi czas na bocie(kamer) i zbanowali mi tylko jedno. I nie przejmuj się takim banem. W końcu jest on sprawiedliwy, a ty nie poświęcasz dużo czasu ani pieniędzy żeby rozwinąć postać.

Jeśli się boisz o utratę dużo wartych itemów lub yang to przekazuj je na oddzielne konto 1lvl na którym nigdy nie odpalałeś moda(najlepiej przez sklep lub wyrzucanie i podnoszenie)

Gorzej jak ktoś boci m2bob (specjalnie kupił) to traci pieniądze.

Na PL coraz rzadziej można dostać bana.

­

Opublikowano

@up jak to traci.Wydajesz bardzo niska cene bo zaledwie 20 zl na 20 dni a na globalu da sie zarobic przez ten czas 400/500zl tylko wszystko z glowa.I to sie bardziej oplaca niz kamermod przy ktorym trzeba siedziec caly czas na kompie.Autorze im starszy jezeli chodzi o graczy to samos niebiescy woj body albo sura wp.V2 lub grota.Pustynia za bardzo w czitach to nie masz co przebierac xD

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...