Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] FreedomSharp...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego, gdy włączam fs a nastepnie lola to gdy zaczyna mi ladować lola pisze leaguesharp.loader przestał działać? Wszystko mam zainstalowane itd..

Opublikowano

Ktoś wie dlaczego, gdy włączam fs a nastepnie lola to gdy zaczyna mi ladować lola pisze leaguesharp.loader przestał działać? Wszystko mam zainstalowane itd..

Odblokowane wszystkie, WSZYSTKIE dllki , jak i w ustawieniach fs.exe / loader.exe jako admin ?

Opublikowano

przecież 'przestał działać (...)' to nie problem, odpal jeszcze raz to 'f5' i będzie git, wszystko będzie działać, mam tak samo.

Opublikowano

Odblokowane wszystkie, WSZYSTKIE dllki , jak i w ustawieniach fs.exe / loader.exe jako admin ?

All odblokowane wszystkie pliki. Fs i loader jako admin mam win 10

Opublikowano

Co to jest? to jest lsharp wersja free? czy o co chodzi?

Jak tak to poprosze o paczke xD

76561198115213832.png

Opublikowano

Co to jest? to jest lsharp wersja free? czy o co chodzi?

Jak tak to poprosze o paczke xD

LeagueSharp scrackowany przez Brolyego (nie wiem jak odmienić jego nick xD)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

To poproszę o paczuszke :>

@Edit Mój j****y antyvirus usunął plik FS.exe...

Cóż mogę na to poradzić? jak chce wypakować od nowa to wyskakuje Odmowa dostępu i nie wypakowywuje FS.exe xD

Wszystko działa jak należy.

76561198115213832.png

Opublikowano

Ej mam takie coś jak "auth failed" co to oznacza? jak klikam "Ok" to mi crashuje gre i wyłącza freedom'a

76561198115213832.png

Opublikowano

Ej mam takie coś jak "auth failed" co to oznacza? jak klikam "Ok" to mi crashuje gre i wyłącza freedom'a

Najwidoczniej coś masz zablokowane , odblokuj wszystkie dllki , uruchom jako admin loader.exe i fs.exe (odpalaj freedom'a przez fs.exe) mi to pomogło .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...