Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze

W ramach usunięcia wszelkich wątpliwości poprawna pisownia to "ukaże", bo wymienia się na ukazać :)

Aktualnie zdanie: "Wraz ze startem serwera ukarze się prosty instalator" oznacza, że mądry i sprawiedliwy instalator podczas startu sam nałoży na siebie karę :)

Opublikowano
ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze ukarze

W ramach usunięcia wszelkich wątpliwości poprawna pisownia to "ukaże", bo wymienia się na ukazać :)

Aktualnie zdanie: "Wraz ze startem serwera ukarze się prosty instalator" oznacza, że mądry i sprawiedliwy instalator podczas startu sam nałoży na siebie karę :)

Już poprawione :)

Opublikowano

Mam problem. Do wejscia wymagany jest ae2stuff ktorego nie ma w paczce (przynajmniej u mnie) a gdy wgrywam go sam dostaje crasha. Paczke reinstalowalem kilka razy.

Opublikowano

hah serwer fajny ( nie ma duzo pluginow takich jak autch me, permisionsex itp itp.) dzieki moim zdolnością hakerskim wpisalem komende na stworzenie dzialki i dostalem opa ;'D a ze mnie ponioslo to zgriefowalem caly spawn mialem tez banowac administracje ale sie uspokoilem tez was nie nawidze ^^ jakbyscie chcieli zbanowac : Karolusiek133 i jeszcze 2 innym osobom dalem opusia :D

Wstrzymam się od skomentowania tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...