Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagowanie gry, wystawianie shopa, 30 minut pozniej ostre ciecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, okno ze sklepem jest top1, przychodze po 30 minutach i jak probuje obrocic ekran to sa klatki w uj. Probowalem jeszcze bardziej wysylic clienta czyli trzymanie Q lub R(obracanie ekranu) i F&R oraz G&T, niby troszke pomagalo ale nie zawsze, macie jakies sposoby na odlagowanie clienta bez jego uprzedniego resetowania? Jak przejde do przegladarki to moge zapomniec o grze bo client ma czarne ekran :D

Wiem, sa skrypty freeze i unfreze (nie probowalem) pytam o tradycyjne metody.

Opublikowano

Jeżeli mi przy tym jak mam wystawionego shopa straszenie laguje, a nie mam ochoty go resetować wpisuje /close odchodzę trochę dalej i wszytko śmiga :P

Opublikowano

Konkretnego sposobu na to nie ma, bo to wina parametrów Twojego komputera. Dzieje się tak gdy gra jest bez ruchu, możesz spróbować np. Przytrzymać Q lub E i zminimalizować grę. Na czarny ekran jest sposób, poszukaj na mpc poradnika a jest ich multum. 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...