Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hurtworld - problem z uruchomieniem na Win XP

GroNeX Tak bylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem odpaliłem kompa starszego z Win XP   :(  i się dzieje takie coś gdy odpalam gre :(

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Za duzy jest :C ten plik na gorze jest do pobrania jakbys mogl to pobierz i pomoz

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

W tym momencie nie ma nic. Daj ten obrazek chociażby na wrzuc.se, tam powinno działać. 

Edit

@KaRzahni123 ja jeszcze nawet nie patrzyłem co to jest. Czekam na tego screena. Ale jeśli faktycznie nie jest to gra rpg, to przeniosę to tam, gdzie trzeba.

Opublikowano

Na xp nie działa, bo to jest system 32 bitowy. Wyjątek jest specjalna wersja xp 64 bitowa, która jest na podstawce serwerowej, ale nie jest wydana w Polsce. (sam używam)

Opublikowano

Polecam update do win 7 bo na 32 bitowym systemie nie odpalisz Hurtworlda.

Możesz też pobrać xp 64 bitowego lecz nie jest już wspierany więc wybór kieruje się w strone win 7 :D

Opublikowano

Łysy... xp nie używają osoby, które mogą używać win7... Mam komputer 2x athlon 2.91, 2gb ram ddr3 i grafe nvidia 9800GT 512 ddr3 i gdy zainstalowałem 7mke x64 to sam system się zacinał (instalowany na czysto). Xp x64 trochę dłużej się ładuje od 32bit (mam oba w dual boocie) ale poza tym działa praktycznie tak samo dobrze.

Pozdrawiam ForeverMario

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...