Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA DayZ - Kilka pytań dotyczących tworzenia serwera, m.in. bazy, ubiór

Adamosking

Dla was - więcej pytań w najbliższym czasie.  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bazy

• Tak
      4
    • Nie
      2
  2. 2. Wyspy

• Tak
      5
    • Nie
      1
  3. 3. Miejsca wymagające odpowiedniego ubioru ?

• Tak
      3
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, siedzę w mta już grubszy czas, stworzyłem to i owo w tym, że kierunku a zwłaszcza w modyfikacji DayZ - mogę stworzyć totalnie oryginalny serwer, który będzie niepowtarzalny oraz na tyle zabezpieczony aby go nie skopiować czy zaatakować. Mam pełen plan, zarys, nawet zaczętą pracę. Pytanie tylko czy nawet na samym MPC znajdą się osoby chętne zagrać na takim serwerze. Mogę także stworzyć kilka ankiet aby zrobić serwer dostosowany pod publikę :)

...................\/...................

Opublikowano

Fajna inicjatywa.

Jeżeli stworzysz tak jak opisałeś oryginalny serwer, który będzie prezentował w sobie coś ciekawego, to bez problemu znajdziesz chętnych. Najlepiej etapy swojej pracy udostępniaj i zbieraj oceny.

1980497.jpeg
Opublikowano

Nic nie przedstawiłeś, dalej to samo gówno co zawsze, piszesz że możesz a dałeś w ankiecie RZECZY które były na serwerach od dawna. Dodaj więcej informacji bo po tym co tam masz, czyli nic, nawet bym na niego nie wszedł :)

@Adamosking

Jak ktoś ma powiększone wodogłowie to nie wie że może napisać to w temacie/poście :)

9u2pvr.gif

Opublikowano

Nic nie przedstawiłeś, dalej to samo gówno co zawsze, piszesz że możesz a dałeś w ankiecie RZECZY które były na serwerach od dawna. Dodaj więcej informacji bo po tym co tam masz, czyli nic, nawet bym na niego nie wszedł :)

Dzięki za opinie tylko jak ktoś ma wodogłowie mózgowe to nie wie, że można tylko 3 pytania do ankiety dać. Cebula za***ana. To dałem jako pierwsze pytania bo takie najczęściej padają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...