Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka mi wyjeżdza za podkładkę

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam myszkę steelseries rival, oraz jakąś tam podkładkę ze sklepu logitech o rozmiarach 34x28. Góra jest krótsza, boki są dłuższe.

Jednak jest problem, na 400dpi oraz 2sens w CS:GO udaje mi się zrobić 180stopni ale jak chcę 360 to już się nie da bo muszę myszkę przesuwać.

@Edit jakie polecacie ustawić dpi oraz sens w grze?

Pozdrawiam.

Opublikowano

1 Po co ci tak bardzo robic te 360?

2 Przy chodzeniu ruszasz cala reka i przesuwasz myszke gora zwyczajowa norma.

3 Jak tak bardzo ci to przeszkadza kup jeszcze wieksza podkladke ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A jak przeciwnik mi plecy robi to mam robić z myszką?

Obrocic sie o 180 stopni? PRzeceiz powiedziales ze jestes w stanie xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngxPonury no ale przecież mogę tylko połowę obrotu zrobić a nie pełen obrót

Podstawowe pytanie. Wiesz ile to 180 stopni a 360 i co napisales na poczatku?

CS:GO udaje mi się zrobić 180stopni ale jak chcę 360 to już się nie da bo muszę myszkę przesuwać.

MAL

Opublikowano

No tak przecież 180 stopni to nie pełen obrót, to ty jak już się pomyliłeś 360 to mogę pełen obrót zrobić

No wlasnie 180 stopni to jest polowa pelnego obrotu, wiec jestes w stanie go zrobic i zabic przeciwnika za soba ... A jak napisales 

A jak przeciwnik mi plecy robi to mam robić z myszką?

Wiec ....

Wracajac jednak do tematu ... Zwieksz sobie czulosc lub kup ta wieksza podkladke .. Ale 360 stopnie polecam robic z tym glupim przesunieciem myszy. Jak masz dobra czulosc 1 wystarczy. Chyba ze wolisz latac myszka po calej podkladce bez odrywania jej co jest troche glupie.

MAL

Opublikowano

Co ty będziesz biegał i kółka napierdalał? xD

Zobacz jak na lanach grają, podnoszą myszkę i dają ją na środek podkładki. A 360 jednym ruchem nie przyda Ci się.

Opublikowano

Zwiększyć sobie czułość  <.< Historia zatrważająca doprawdy, masz opcje czułości w myszce i w grze, a jak Ci nie pasuje do połóż sb myszkę na biurku, wypieprz podkładkę i masz całe biurko do swojej dyspozycji ;) takie to trudne  ._.

Może trzeba zrobić tutorial jak używać myszki w cs'ie  :yay:

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

@MrTime a np. jak chcę pełen obrót w powietrzu z awp zrobić i strzelić w przeciwnika to co mam niby zrobić?

Podniesc myszke w gore i szybko ja przesunac na 2 koniec podkladki? Poza tym to nie jest COD ..

MAL

Opublikowano

Słuchaj, masz ustawienia w grze i na myszce, jak pociągniesz wszystkie na maksa to i z trzy kółka wokół siebie zrobisz, więc nie wiem po co wgl pytać się o takie coś  ._. A myszki używa się tak jak we wszystkich innych grach... takie trudne? Serio?

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

1. Postaw myszke na środku podkładki.

2.Przesuń ją w lewo lub w prawo do samego konca

3.Twoja postać powinna zrobić obrót 180 stopni.

4.Jeżeli takowo nie jest :

a) masz za małą podkładkę i nie opłaca ci się zmieniać ustawien bo 400 dpi i 2.0 w cs to i tak w piz du .

B) możesz zmienić dpi, lub czułość ale będziesz grał gorzej , tak jak @up pisałem max. 1.0-1.3.

+ polecam kupno nowej podkładki !

Opublikowano

900mm x 400mm x 4 mm

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...