Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domyślny serwer Bungeecord - jak go ustawić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy wejdę w portal na lobby to tepa mnie na serwer powiedzmy hardcore ale jak wyjdę z niego i wejde jeszcze raz w lobby to daje mnie automatycznie na ten hardcore jak to naprawić jest jeszcze jeden błąd gdy wejdę przez ten portal i dam restart bungecord to wyrzuca mnie z tego hardcora z powodem restartu serwera...

Opublikowano

Mam kolejny problem... otóż gdy gracz wchodzi w portal daje go na to hardcore ale jak zrobię restart BungeeCord to piszę mu, że jest restart serwera...

Opublikowano

@Pajelek123 nie rozumiem oco ci chodzi bo on jest podłączony przez bungee na inne serwery a Przez bungee więć zresetujesz to kazdego wywali :) chyba ze chodzi ci żeby pisało coś innego zamiast serwer się resetuje to w głównym pliki server proporcies ale ja ci polecam jak chcesz już coś resetować to osobno server jakiś :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość Dawid545
Opublikowano

Mam kolejny problem... otóż gdy gracz wchodzi w portal daje go na to hardcore ale jak zrobię restart BungeeCord to piszę mu, że jest restart serwera...

Większość funkcji możesz przeładować używając /greload (BungeeCorda)

Opublikowano

To jest wbudowane w BungeeCorda... Kiedy restartujesz serwer łączący wywala graczy którzy sie z nim łączą....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...