Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programisty - potrzebuję gildii na 1.9

MrKajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, szukam osoby, która napisze dla mnie plugin na gildie na 1.9

cena: dogadamy się - jeżeli masz zamiar napisać 500zł - nie pisz

Oczywiście oczekuję source kodu, będę chciał znać dane osoby - nie kupię w ciemno.

Dam dokładny opis pluginu, współpraca ze mną będzie w miarę przyjemna - postaram się.

Opublikowano

500zł za Gildie wraz z source to nie jest dużo nawet jestem skłonny powiedzieć że mało

Opublikowano

Za 500 zł to Ci mogą przepisać każdy plugin z starszych wersji, nie napisać nowy z*******y funnyguilds, zgadzam sie z opiniom mojego poprzednika.

Nikt Ci nie napisze za 10 zł zajebistego pluginu, bez luk etc. Albo tworzysz serwer, albo sie wygłupiasz ;). Trzeba zainwestować, by sie zwróciło.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Za 500 zł to Ci mogą przepisać każdy plugin z starszych wersji, nie napisać nowy z*******y funnyguilds, zgadzam sie z opiniom mojego poprzednika.

Nikt Ci nie napisze za 10 zł zajebistego pluginu, bez luk etc. Albo tworzysz serwer, albo sie wygłupiasz ;). Trzeba zainwestować, by sie zwróciło.

Oj ludzie.. jeżeli się nie znacie, to się nie wypowiadajcie. Wystarczy znaleźć dobrego programiste. Osobiscie gildie napisalbym za 250 zł, nie więcej, nie mniej. Za 500 zł to można cały Core kupić.
Opublikowano

Oj ludzie.. jeżeli się nie znacie, to się nie wypowiadajcie. Wystarczy znaleźć dobrego programiste. Osobiscie gildie napisalbym za 250 zł, nie więcej, nie mniej. Za 500 zł to można cały Core kupić.

Dobry programista może napisać gildie, ale do tego 250 dodaj sobie jeszcze jedno zero.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dostałem taką rozpiskę od Pana

* chat gildii (wiadomość do gildii wysyłałaby się po zaczęciu wiadomości znakiem wykrzyknika) * możliwość ustawienia tagów na chat (po przez essentials) / tag nad głową, oraz ilość pkt pod nickiem * system rang - lider - może wszystko zrobić z gildią - vice-lider - może dodawać oraz wyrzucać członków oraz awansować rekruta na członka - członek - standardowe uprawnienia + możliwość otwierania skrzyni gildii - rekrut standardowe uprawnienia * odnawianie się terenu gildii po wybuchu po określonym czasie * skrzynia gildii - i tutaj chcę, żeby otwierało się 54 slotowe okno po kliknięciu na serce gildii (takie samo jak w funnyguilds - które tworzy się przy zakładaniu gildii) * turbodrop dla gildii (dodanie określonej linijki permissions na dany czas dla każdego członka - turbodrop.gildia * oczywiście wszystko na Mysql * powiększanie terenu gildii - maks 7x. Oraz ustawienie wymaganych przedmiotów na każde powiększenie * system wojen (wojna trwa określony czas - Ci którzy zdobędą więcej zabójstw wygrywają - gildie same ustalają o jakie przedmioty walczą - przy zaakceptowaniu wojny pojawia się 54 slotowe okno podzielone na dwie części w lewym i prawym dolnym rogu są dwie wełny zielona i czerwona (akceptowanie i odrzucanie) oraz w przy dzieleniu tego 54 slotowego pola po jednej i drugiej stronie na dole wełna biała - jej kolor zmienia się w zależności od wyboru przeciwnika - od tego czy zgadza się na wojnę o dane przedmioty - zielona = akceptowanie) (zawarcie umowy - obie strony zaznaczają zielone wełny - w przypadku zaakceptowania przez jedną stronę danych przedmiotów druga nie może zmienić swoich przedmiotów - jak zamieni to drugiej stronie wyłącza się zielona wełna ), wygrana gildia otrzymuje też dodatkowo 1/20 punktów przegranej gildii / sojuszów * ranking - punkty gracza oraz gildii * możliwość sprawdzenia statystyk danego gracza przez kucniecie i kliknięcie prawym przyciskiem na niego * przy komendzie pokazującej informacje o danej gildii niech też pokazuje ilość wojen rozegranych, wygranych przegranych. Ogólne statystyki też tam powinny być. Ile jest członków w gildii, nazwa lidera oraz vice liderów, lista gildii z ktorymi jest w wojnie oraz w sojuszach oraz poziom rozwoju gildii (stopień powiększenia ) maks. 7 w sumie. * lista komend (możliwość ustawienia aliasów ) * przedmioty na gildię (możliwość ustawienia mniejszej ilości dla VIP) * particlesy wyświetlające się co określona ilość czasu (żebym mógł sobie to ustawić ) przy granicy gildii - ale tylko od określonej odległości od granicy oraz te particlesy wyświetlają się na zasadzie ściany - postaram się to rozrysowac : Gracz(stojący na przeciwko granicy w odległości 7 kratek ) - widzi takie coś (------ = jakiś blok nie będący powietrzem) # = particles (do ustawienia w configu ### ##### ##### --------------- * koszt utrzymywania gildii (Co tydzień pobiera określone przedmioty ze skrzyni gildii ) - można zalegac maksymalnie 2 tygodnie z zapłatą - liderowi i vice liderowi niech się wyświetla komunikat przy każdym logowaniu, 3 dni przed poborem opłaty, że trzeba to wrzucić do skrzynki) - w prawym górnym rogu tej skrzynki niech będzie przycisk który w opisie (item lore czy coś takiego ) będzie pokazywał z czym się zalega - po jego kliknięciu znikają itemy, które są do zapłaty.

Oraz bagatelną sumę 100 zł XDD.

Jak stwierdził już ktoś mu to pisze za 80zł.. No chciałbym to zobaczyć.

No ale nic.
Powodzenia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co wy pierdolicie nikt nie da za gildie więcej niż 300 zł. Jedynie administracja easyharda na pierwszych edycjach miała plugin chestera za właśnie 300 zł. Coś takiego bym napisał za właśnie 300 gdybym miał czas :D

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

Dobry programista może napisać gildie, ale do tego 250 dodaj sobie jeszcze jedno zero.

Ano może jakby to goto pisał, to może by wziął lekko ponad 500. :D

Ale nie pisze, a gildie od piterki są lipne, łatwo jest to wszystko napisać. A wzialbym za taki projekt z 300 zł.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@bartzz

A potem wlasnie przez takie gowno elo osoby za 250 zl powstaja gowno pluginy przez gowno programistow :D

Goto sie ceni jak kodzi, i bardzo dobrze ; ]

@ Ak47Dev

300 za Gildie nikt nie da? Priv, Skype cokolwiek mialem milion zlecen po 500 + za rozne rzeczy ;]

Opublikowano

@bartzz

A potem wlasnie przez takie gowno elo osoby za 250 zl powstaja gowno pluginy przez gowno programistow :D

Goto sie ceni jak kodzi, i bardzo dobrze ; ]

@ Ak47Dev

300 za Gildie nikt nie da? Priv, Skype cokolwiek mialem milion zlecen po 500 + za rozne rzeczy ;]

Bo goto potrafi "kodzić", ma tę świadomość, dlatego to ceni. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...