Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moja Opinia] Trzy Najlepsze Hostingi

Hosting  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który hosting waszym zdaniem jest lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię wam moim zdaniem trzy najlepsze hostingi aktualnie.

920a5d7b8040b2ce2a62e3fd6e0d7632.png

Link do hostingu: https://hosteam.pl

Plusy:

•  Niskie Ceny
  •  Dość Dobre Zabezpieczenia
  •  Polska lokalizacja

Minusy:

•  Nie Zbyt Szybki Support

y1TmfvD.png?1

Link do hostingu: https://blazingfast.io

Plusy:

• Niskie Ceny
  • Bardzo Dobre Zabezpieczenia
  • Bardzo Szybki Support 

Minusy:

• Holenderska Lokalizacja
  • Tylko Jeden Polak W Supporcie 

e0d1162c393d26df2c4aa754cb35c306.png

Link do hostingu: http://net-speak.pl/

Plusy:

• Najszybszy Support Z Tych Trzech Hostingów
  • Również Bardzo Dobre Zabezpieczenia 
  • Serwery Tsa Na Sloty 

Minusy:

• Drogie Ceny
  • Łamanie Praw Klienta

Podsumowując:

Dwa hostingi, które moim zdaniem są równe sobie to Net-Speak.pl i BlazingFast.io a trzeci odstaje trochę, ale i tak zachęcam do kupna maszyn w tych trzech hostingach są to moim zdaniem aktualnie najlepsze hostingi swoje opinie proszę pisać w komentarzach i jak popełniłem gdzieś błąd proszę pisać a poprawie. 

giphy.gif

Opublikowano

Narzekasz, że pada cały hosteam u mnie w temacie a tu piszesz polecam net-speak.

Brawo ty jeszcze mi prace podjebałeś nie masz własnych pomysłów?

P.S Dodam tylko jak gadasz, że pada cały hosteam to dla twojej informacji net-speaka też wypier*icza :)

Opublikowano

Narzekasz, że pada cały hosteam u mnie w temacie a tu piszesz polecam net-speak.

P.S Dodam tylko jak gadasz, że pada cały hosteam to dla twojej informacji net-speaka też wypier*icza :)

Czemu ma wywalać NetSpeak jak ktoś ma slotówkę lub serwer na ovh.

I nie po*********** ci tylko zrobiłem coś w podobni zainspirowałeś mnie kolego.

giphy.gif

Opublikowano

Czemu ma wywalać NetSpeak jak ktoś ma slotówkę lub serwer na ovh.

I nie po*********** ci tylko zrobiłem coś w podobni zainspirowałeś mnie kolego.

Brak słów zainspirowałeś tak?

GfxaEvy.jpg

Opublikowano

n

Plusy:

•  Niskie Ceny
  •  Polska lokalizacja

Minusy:

y1TmfvD.png?1

Plusy:

• Niskie Ceny
  • Bardzo Szybki Support 

Minusy:

Plusy:

• Serwery Tsa Na Sloty 

Minusy:

• Drogie Ceny
  • Łamanie Praw Klienta

Podsumowując:

Dwa hostingi, które moim zdaniem są równe sobie to Net-Speak.pl i BlazingFast.io a trzeci odstaje trochę, ale i tak zachęcam do kupna maszyn w tych trzech hostingach są to moim zdaniem aktualnie najlepsze hostingi swoje opinie proszę pisać w komentarzach i jak popełniłem gdzieś błąd proszę pisać a poprawie. 

co masz na myśli pisząc 

• Łamanie Praw Klienta
Opublikowano

n

Plusy:

•  Niskie Ceny
  •  Polska lokalizacja

Minusy:

y1TmfvD.png?1

Plusy:

• Niskie Ceny
  • Bardzo Szybki Support 

Minusy:

Plusy:

• Serwery Tsa Na Sloty 

Minusy:

• Drogie Ceny
  • Łamanie Praw Klienta

Podsumowując:

co masz na myśli pisząc 

• Łamanie Praw Klienta

Ponieważ Net-Speak nie może bez pozwolenia zaglądać w pliki na maszynie, a to zrobili i to nie raz.

giphy.gif

Opublikowano

Shadow nie napinaj pośladków :v Napisal pierwszy wiec to jego temat. A co do net-speaka to hosting ma 3 lokalizację:) Leci plusik za ładne wykonanie.

Opublikowano

Spoko opinie jednak nie wiem po co tutaj są wypisane net-speak skoro korzysta on z usług HosTeam. Tak więc to jedne maszyny mimo wszystko HosTeam jest jedną z najlepszych w PL.

Zamień Net-speak na OVH czy coś :)

Opublikowano

Skoro temat jest w TeamSpeak3 to sugeruję zostawić Net-Speak a wywalić dwa pozostałe, to jedyny autoryzowany przez teamspeak sprzedawca ts3, pozostali to sprzedawcy usług vps, dedyków a takich są tysiące -- zróbcie osobny temat bo wam się wątki mieszają.

Druga sprawa VPS net-speak są o wiele lepsze pod względem ochrony niż vps hosteam .. bo są na ich dedykach w hosteam a sami wiecie jak jest z ochrona vps i dedyków w hosteam.

A z tym łamaniem praw klienta to bym publicznie nie wyskakiwał, jak to do nich dotrze (a dotrze na pewno) odpowiesz za działanie na szkodę firmy. Ja bym takich oskarżeń nie puszczał publicznie tym bardziej że tego nie udowodnisz.

Opublikowano

Skoro temat jest w TeamSpeak3 to sugeruję zostawić Net-Speak a wywalić dwa pozostałe, to jedyny autoryzowany przez teamspeak sprzedawca ts3, pozostali to sprzedawcy usług vps, dedyków a takich są tysiące -- zróbcie osobny temat bo wam się wątki mieszają.

Druga sprawa VPS net-speak są o wiele lepsze pod względem ochrony niż vps hosteam .. bo są na ich dedykach w hosteam a sami wiecie jak jest z ochrona vps i dedyków w hosteam.

A z tym łamaniem praw klienta to bym publicznie nie wyskakiwał, jak to do nich dotrze (a dotrze na pewno) odpowiesz za działanie na szkodę firmy. Ja bym takich oskarżeń nie puszczał publicznie tym bardziej że tego nie udowodnisz.

Za jakie działanie na szkodę?

Jak to jest prawda......

Co sie stało z serwerami typu ts69.pl etc?

Wszystko poblokowali, gdyż nie chcą płacić za dodatkowe adresy ipv4 w hosteamie.

WHY?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jak to jest prawda......

Wszystko poblokowali, gdyż nie chcą płacić za dodatkowe adresy ipv4 w hosteamie.

WHY?

Hahahah ty to głupoty piszesz, polecieli bo pewnie korzystają z crack licki :P , a to czemu polecieli  to lepiej zadać im pytanie a nie wysuwać własnych wniosków.

A co do IPv4 ... to raczej problem dotyczy dostęponości adresów a nie ich ceny.

Opublikowano

Jak to jest prawda......

WHY?

Hahahah ty to głupoty piszesz, polecieli bo pewnie korzystają z crack licki :P , a to czemu polecieli  to lepiej zadać im pytanie a nie wysuwać własnych wniosków.

Dobrze, ale nie mogą bez nakazu sądu etc. grzebać w plikach lub sprawdzać co jest na vps lub dedyku.

Co do IPV4 mogę się mylić, ale to gra drugą plansze.

Opublikowano

Jak to jest prawda......

WHY?

Dobrze, ale nie mogą bez nakazu sądu etc. grzebać w plikach lub sprawdzać co jest na vps lub dedyku.

Co do IPV4 mogę się mylić, ale to gra drugą plansze.

Niechętnie przyznaje @VMWare racje Net-Speak grzebie w plikach klientów + zabijają niektóre procesy np: sinsubota

Opublikowano

Osobiście wybrałem hosteam. Korzystam z ich usług od paru lat i do tej pory mnie nie zawiedli.

W przypadku firmy net-speak, już po miesiącu stwierdziłem, że nie opłaca się utrzymywać serwera w tym hostingu.

1980497.jpeg
Opublikowano

W odróżnieniu od osób które najpierw piszą a potem myślą wysłałem do nich wcześniej zapytanie z linkiem do tej i jeszcze jednej "opinii", poniżej odpowiedź która zostaje tu umieszczona za zgodą administracji net-speak na umieszczenie jej do wglądu publicznego.

"Przedstawione informacje w tamacie do którego przesłał Pan link nie do końca są prawdziwe.

łamanie praw klienta nigdy nie miało u nas miejsca i mieć nie będzie, nigdy żaden administrator bez zgody i życzenia klienta nie ingerował w zawartość usługi VPS OpenVz, gdyż widzę że tutaj mowa wyłącznie o tych usługach. klienci którzy mogą czuć się pokrzywdzeni i w ten sposób szkalują opinię o Net-Speak.pl to klienci których usługi lub konta zostały zablokowane w wyniku złamania prawa lub regulaminu net-speak.pl, który jasno określa czego robić nie wolno - a jeżeli ktoś wykupuje usługę openvz po czym zaczyna za pomocą niej wykonywać ataki ddos na różne IP, to niech nie dziwi się że usługa jest blokowana.

Co do pytania o blokowanie usług na Vps OpenVZ, owszem ma to miejsce ale dotyczy wyłącznie blokowania korzystania z emulatorów licencji, co jest zgodne z prawem i w żaden sposób nie łamie to praw klienta.

Co do opłat za IP, to raczej nie jest do wiedzy klienta ile za nie płacimy ale informuje że cały czas je dokupujemy, więc cokolwiek jest napisane w tym temacie do do oszczędzaniu na adresacji IP nie jest zgodne z prawdą.

W zapytaniu o IP, to rozumiem że chyba mowa tu o banowaniu IP przez teamspeak.com za stosowanie nieregulaminowo licencji NPL lub nielegalnych licencji w usługach Vps OpenVZ, proszę przekazać na tym forum że mamy wiele zapasowych pul adresowych a zbanowanie IP przez teamspeak nie wyklucza go z listy na stałe, po 30 dniach ban na IP jest ściągany więc nie mamy żadnych obaw o utratę dane adresu."

Osobiście wybrałem hosteam. Korzystam z ich usług od paru lat i do tej pory mnie nie zawiedli.

W przypadku firmy net-speak, już po miesiącu stwierdziłem, że nie opłaca się utrzymywać serwera w tym hostingu.

net-speak jest w hosteam a ich vps-y są o niebo lepiej chronione co nie jeden tutaj potwierdzi więc o czym ty piszesz?

Opublikowano

W odróżnieniu od osób które najpierw piszą a potem myślą wysłałem do nich wcześniej zapytanie z linkiem do tej i jeszcze jednej "opinii", poniżej odpowiedź która zostaje tu umieszczona za zgodą administracji net-speak na umieszczenie jej do wglądu publicznego.

"Przedstawione informacje w tamacie do którego przesłał Pan link nie do końca są prawdziwe.

łamanie praw klienta nigdy nie miało u nas miejsca i mieć nie będzie, nigdy żaden administrator bez zgody i życzenia klienta nie ingerował w zawartość usługi VPS OpenVz, gdyż widzę że tutaj mowa wyłącznie o tych usługach. klienci którzy mogą czuć się pokrzywdzeni i w ten sposób szkalują opinię o Net-Speak.pl to klienci których usługi lub konta zostały zablokowane w wyniku złamania prawa lub regulaminu net-speak.pl, który jasno określa czego robić nie wolno - a jeżeli ktoś wykupuje usługę openvz po czym zaczyna za pomocą niej wykonywać ataki ddos na różne IP, to niech nie dziwi się że usługa jest blokowana.

Co do pytania o blokowanie usług na Vps OpenVZ, owszem ma to miejsce ale dotyczy wyłącznie blokowania korzystania z emulatorów licencji, co jest zgodne z prawem i w żaden sposób nie łamie to praw klienta.

Co do opłat za IP, to raczej nie jest do wiedzy klienta ile za nie płacimy ale informuje że cały czas je dokupujemy, więc cokolwiek jest napisane w tym temacie do do oszczędzaniu na adresacji IP nie jest zgodne z prawdą.

W zapytaniu o IP, to rozumiem że chyba mowa tu o banowaniu IP przez teamspeak.com za stosowanie nieregulaminowo licencji NPL lub nielegalnych licencji w usługach Vps OpenVZ, proszę przekazać na tym forum że mamy wiele zapasowych pul adresowych a zbanowanie IP przez teamspeak nie wyklucza go z listy na stałe, po 30 dniach ban na IP jest ściągany więc nie mamy żadnych obaw o utratę dane adresu."

net-speak jest w hosteam a ich vps-y są o niebo lepiej chronione co nie jeden tutaj potwierdzi więc o czym ty piszesz?

Z ostatnim zdaniem się zgodzę, ale odpisałem Ci już w moim wątku i jeszcze raz powtórzę!

Istnieją licencje crackowane, które nie potrzebują mieć odpalonego Emulatora.

I co teraz?

Zapytaj się jakim powodem i z jakich przyczyn ts69 został zablokowany?

Opublikowano

Zapytaj admina z ts69.pl, niech napisze swoja wersję a potem zapytamy net-speak, niech przedstawią swoją, a z tego co widzę od samego początku nie ma z nimi problemów w kontakcie.

W tym że net-speak blokuje crack licki to popieram ich i należy im się za to ukłon, gdyż to jedyna firma z jajami która nie popiera piractwa i nie patrząc na straty finansowe blokuje możliwość stosowania takich nielegalnych rozwiązań i wiem że nie jeden mnie tu poprzez który wykłada kase na AAL i musi użerać się z takimi szkodnikami co na crackach lecą i się noszą jak mało kto. Każdy kto popiera cracki i emulatory powinien zamilknąć, chyba że ty sam popierasz piractwo?

Jeżeli ktoś uważa że minusem jest blokowanie emulatorów i cracków licencji do ts3 to świadczy tylko o tym że sam tego używa, czyli okrada teamspeak.com, więc jest zwykłym złodziejem i nie powinien mieć prawa wypowiedzi.

Opublikowano

Haha zapytaj się netspeaka czemu zablokowali bo im teamspeak3 nakazał

Jesteś przykładem czystej głupoty i wiesz o tym ....

Po pierwsze net-speak nie netspeak, po drugie teamspeak a nie teamspeak3, teamspeak3 to nazwa aplikacji ..., po trzecie ... sam ich zapytaj i wklej tu info.

fajnie że widać kto na crack lickach leci  :lenny: ... sama śmietanka  xD  :v  :v  :v  :v  :v  :v 

Opublikowano

@osobnik

Firma Net-Speak blokuje crackowane licencje jak dla mnie z 2 powodów po 1 TeamSpeak każe im to robić a jeśli by tego nie robili mogliby stracić licencję ATHP i autoryzacje TeamSpeak. A po 2 mają w swojej ofercie serwery na sloty więc tracili na crackach hajs który mogliby zarobić na slotach.

Opublikowano

Nie sądzę aby teamspeak mógł im cokolwiek nakazać, z ta kasą to też nie bardzo, vps-y są w tej samej cenie co voice vps, pewnie mają dośc zgłoszeń od samych klientów kto na cracku jedzie, ale to tylko moje sugestie.

Opublikowano

co do hosteamu, nie zgodze się z niskimi cenami. Mają drogie usługi ze względu na jakość zabezpieczeń ich maszyn :) blazingfast? Przecież to gówno, gdzie w administracji znajduje sie Khotleak, najwiekszy idiota, który pobrał aplikację teamspeak3  xD

Net-speak, jest okej, tak samo hosteam. Do tego dochodzi ovh, czyli mamy 3 hostingi, które sa czołówką i raczej z niej nie spadną...

Opublikowano

Gdyby nie było ddosów było by wszędzie taniej ... gratuluje tym co atakują a potem narzekają na ceny ...

co do hosteamu, nie zgodze się z niskimi cenami. Mają drogie usługi ze względu na jakość zabezpieczeń ich maszyn :) blazingfast? Przecież to gówno, gdzie w administracji znajduje sie Khotleak, najwiekszy idiota, który pobrał aplikację teamspeak3  xD

:DxD:yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...