Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proporcje i rodzielczość

Mr_xTheAlfix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Proszę o doradzenie mi proporcji i rozdzielczości w CS:GO, ponieważ mam dylemat. Proszę o swoje opinie na temat danych proporcji
i rozdzielczości. (Proszę o plusy i minusy danej proporcji i rozdzielczości. Podzielcie się własnymi proporcjami i rozdzielczościami). Z góry dzięki! Pozdrawiam!

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫  

61704704900089450495.png

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪

Opublikowano

Ja grałem zawsze na największej rozdzielczości bo wtedy najlepiej jest (dla mnie) celować.

Proporcje - 16:9

Ale wiesz że to wszystko zależy od Ciebie, na czym TOBIE gra się najlepiej, prawda? 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

4;3 black bars  800x600 dlaczego? 

Wygoda

Przyzwyczajenie 

Lepiej widać modele 

Jakość 

+ wiele innych których nie da się po prostu wymienić. 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ja gram na 16:10 rozdzielczość 1440x900 dlaczego ponieważ trochę ładnie gra wygląda modele są średnie po prostu najlepiej mi się na tej gra ale to zależy od ciebie czy chcesz mieć większe pole widzenia czy tam chcesz mieć większe modele ale kosztem zmniejszenia pola widzenia to wybierz 4:3 

Opublikowano

Jeśli grasz na laptopie, to rozdzielność 4:3 pomaga w lepszym dostrzeganiu niektórych rzeczy - przynajmniej mi, a jeżeli grasz na ekranie komputerowym, to już sam musisz ustalić, lecz możesz wybrać tą największą. 

Przetestuj sobie różne rozdzielności na botach i zdecyduj, bo z tym jest do wyboru tak samo, jak z wyborem czułości myszy - ustalasz Ty i dopasowujesz jak Ci najwygodniej.

Opublikowano

A mam pytanie może ono trochę dziwnie zabrzmi da radę coś zrobić aby te 800x600 nie było, aż tak rozmazane? (Paski po bokach)

61704704900089450495.png

Opublikowano

A mam pytanie może ono trochę dziwnie zabrzmi da radę coś zrobić aby te 800x600 nie było, aż tak rozmazane? (Paski po bokach)

Zwiększ rozdzielczość np 1280x960

Opublikowano

A takie pytanie na marginesie na jakiej rozdziałce i proporcjach (z paskami czy rozciągnięte) gra Snax?

61704704900089450495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...