Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać myszką w trybie zręcznościowym w War Thunder?

hoopek_10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu po wielu godzinach spędzonych w trybie zręcznościowym w WT przerzuciłem się na tryb realistyczny w którym dużo ciężej manewruje się samolotem oraz trudniej jest trafić przeciwnika. Średnio na grę moje staty to jeden zabity oraz jeden zgon jak patrze na tabele to większość ma takie statystyki, ogólnie to chciałem się spytać czy w ogóle opłaca się grać ten tryb myszką bo słyszałem ze większość osób na tym trybie posługuje się padem którym o wiele łatwiej jest manewrować samolotem ja gram na dpi 1600 co niby pozwala wykonywać jakieś manewry. 

49yxrs.png

Opublikowano

Co "jakieś manewry"? Co ma Ci niby pozwalać je wykonywać, bo nie rozumiem.

Zależy czym wolisz grać, tym lepiej się steruje.

Ja grałem zawsze na myszce i będę grał na myszce bo tak MNIE gra się lepiej.

Manewry trzeba opanować bo mnie nawet zwykła beczka za pierwszym raze nie wyszła (wszystko opisane w encyklopedii) a czułość nie zawsze jest kluczem do sukcesu - wszystko musi leżeć CI jak najlepiej w dłoni, musisz nauczyć się panować nad samolotem i dopiero manewrować.

Na zręcznościowym silnik gry nie pozwala wykonywać wielu manewrów np. pełnej beczki nie da się zrobić czy coś... nie pamiętam, ale na zręcznościowym nie trenuj bo nic Ci to nie da  ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Co "jakieś manewry"? Co ma Ci niby pozwalać je wykonywać, bo nie rozumiem.

Zależy czym wolisz grać, tym lepiej się steruje.

Ja grałem zawsze na myszce i będę grał na myszce bo tak MNIE gra się lepiej.

Manewry trzeba opanować bo mnie nawet zwykła beczka za pierwszym raze nie wyszła (wszystko opisane w encyklopedii) a czułość nie zawsze jest kluczem do sukcesu - wszystko musi leżeć CI jak najlepiej w dłoni, musisz nauczyć się panować nad samolotem i dopiero manewrować.

Na zręcznościowym silnik gry nie pozwala wykonywać wielu manewrów np. pełnej beczki nie da się zrobić czy coś... nie pamiętam, ale na zręcznościowym nie trenuj bo nic Ci to nie da  ;)

Jak grasz na myszce to masz całkiem przyzwoite statystyki ? U mnie może być po prostu problem w tym ze po 200 h spędzonych na trybie zręcznościowym muszę przyzwyczaić się do fizyki realistycznego trybu. 

49yxrs.png

Opublikowano

No powiem Ci, że jakiś zaje*isty to nie jestem ,ale zadowalają mnie moje statystyki  ;) Złe bynajmniej nie są, a ja sam preferuję grę właśnie na realistycznym  B) Czy to na czołgach czy samolotach... a zdecydowało to że nie lubiłem gdy wszyscy widzieli mój napis gdy chciałem się gdzieś chować po krzakach czy w chmurach  ^^

Statystyk nie mam jak podać aktualnie bo nie grałem w nic przez miesiąc bo nie mam Windowsa bo stary mi wysiadł a komputer nie uciągnie mi WT na sterach linuxa  ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...