Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo Jazdy Egzaminy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie jak wyglądają egzaminy mniej więcej i kiedy mógłbym przystąpić najpierw do wewnętrznego. Mam aktualnie wyjeżdzonych 19 godzin z 30 a ,żeby przystąpić do egzaminu wewnętrznego muszę mieć wyjeżdzonych wszystkich 30godzin czy mógłbym wcześniej jakoś zdawać?

Opublikowano

Zasady przeprowadzania egzaminu wewnętrznego:

1. Egzamin wewnętrzny składa się z części:
    • teoretycznej - przeprowadzanej w sali szkoleniowej przy użyciu testu komputerowego lub w formie testów pisemnych;
    • praktycznej - przeprowadzanej na placu manewrowym i w ruchu drogowym.
  2. Do egzaminu może przystąpić osoba, która odbyła co najmniej minimalną wymaganą programem ilość godzin zajęć teoretycznych i praktycznych.

3. Warunkiem przeprowadzenia części praktycznej egzaminu wewnętrznego, jest uzyskanie pozytywnego wyniku z części teoretycznej.
Opublikowano

Na kursie jesli bedziesz czul sie na silach to mozesz wczesniej podejsc do egzaminu w WORD'zie, tylko musisz miec zaliczony egzamin wewnetrzny, powiedz instruktorowi ze juz sie czujesz na silach zeby napisac wewnetrzny i zeby zdawac egzamin to na pewno Cie dopusci bo to na jego korzysc, bo nie bedzie musial sie meczyc z Toba i jezdzic po miescie :P

Opublikowano

Na kursie jesli bedziesz czul sie na silach to mozesz wczesniej podejsc do egzaminu w WORD'zie, tylko musisz miec zaliczony egzamin wewnetrzny, powiedz instruktorowi ze juz sie czujesz na silach zeby napisac wewnetrzny i zeby zdawac egzamin to na pewno Cie dopusci bo to na jego korzysc, bo nie bedzie musial sie meczyc z Toba i jezdzic po miescie :P

czyli rozumiem ,że mogę sam wybrać kiedy mogę przystąpić do wewnętrznego, a parę godzin sobie zostawić przed właściwym egzaminem z WORDU?

Opublikowano

czyli rozumiem ,że mogę sam wybrać kiedy mogę przystąpić do wewnętrznego, a parę godzin sobie zostawić przed właściwym egzaminem z WORDU?

Tak

Opublikowano

dokładnie tak, powinien Ci to powiedziec instruktor na samym początku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...