Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora na serwer!

MaciuPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam sponsora na serwer bo sam nie wyrabiam z pieniędzmi.

Oczekuje kwoty około: 30-50 zł.

Chętni zapraszam skype: maciey.achrem23

Opublikowano

sam też nie wyrabiam D ale serwer stoi u mnie na pc . dopuki pluginów nie będzie dobrych to z budowy serwera nici . :) bo po co tracić kase bez sęsu ?

1 zrobić i mieć plan . w moim przypadku serwer na modach i pluginach

2 wykonanie . w moim przypadku 70 -90 % sprawności

3 to dopiero kasa na hosting z kopi zapasowej .  obecnie kieszonkowego mam 100 zł z czego raz na jakiś czas moge sobie na serwer pozwolić .

jak oczekujesz sponsoringu to się zastanawiam serwer według tych pt robiony już masz czy serwer dla zabawy postawić żeby był i pobudować ? a potem i tak zniknie ?

bo jeśli to 1 to pomoge w postaci pomocy takiej że pogramy razem i zrobimy co nieco . obecnie serwer tylko pluginy niektóre nie działają więc dopuki nie znajde kogoś ogarniętego pod to to raczej z miejsa nie rusze bo nie działają nie które , tak więc proponował bym jakiśrodzaj współpracy . ale jeśli zaliczasz się do 2 typu osób wyżej wymienioych nie mogę dać kasy na coś co przestanie istnieć bo ci się znudzi .

Opublikowano

sam też nie wyrabiam D ale serwer stoi u mnie na pc . dopuki pluginów nie będzie dobrych to z budowy serwera nici . :) bo po co tracić kase bez sęsu ?

1 zrobić i mieć plan . w moim przypadku serwer na modach i pluginach

2 wykonanie . w moim przypadku 70 -90 % sprawności

3 to dopiero kasa na hosting z kopi zapasowej .  obecnie kieszonkowego mam 100 zł z czego raz na jakiś czas moge sobie na serwer pozwolić .

jak oczekujesz sponsoringu to się zastanawiam serwer według tych pt robiony już masz czy serwer dla zabawy postawić żeby był i pobudować ? a potem i tak zniknie ?

bo jeśli to 1 to pomoge w postaci pomocy takiej że pogramy razem i zrobimy co nieco . obecnie serwer tylko pluginy niektóre nie działają więc dopuki nie znajde kogoś ogarniętego pod to to raczej z miejsa nie rusze bo nie działają nie które , tak więc proponował bym jakiśrodzaj współpracy . ale jeśli zaliczasz się do 2 typu osób wyżej wymienioych nie mogę dać kasy na coś co przestanie istnieć bo ci się znudzi .

przy minecraft zostane napewno jeszcze na długo :)

ale za dużo czasu nie mam na wbijanie ,

na serwie bym był około godziny dziennie,

ale myśle że mi pomożesz także z pluginami?

W admina sie nie bawie, traktuje to na serio

Opublikowano

za łątwo się zniechęcasz .

mi działa wszystko poknocić łatwo ale jak się poddasz to raczej za wiele nie ździałasz w sumie jak się zastanowić jest duzo takich osób w minecrafcie .

ale oczekiwanie zostanie nagrodzone .

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...