Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry mi pójdą?

MCMrSlendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie gry mi pójdą i na jakich ustawieniach?

Karta graficzna to Intel Graphics 4000

Poza tym, nie mam sterów do Karty Graficznej Nvidii na laptopa lenovo G580, a ja nie umiem znaleźć, poda ktoś?

7p1unhlj29dz.png

Opublikowano

@topic

Intel Graphics to inaczej zintergowana karta graficzna.

Nie pójdzie ci prawie nic.

A nie! Wiem co ci pójdzie!

Saper i pasjans systemowy!

Dobra bez żartów, ten laptop nadaje sie tylko do biura.

Opublikowano

Jaka dokladnie karta nvidi tam jest? Na stronie pobierz takie jakie potrzebujesz, co do laptopa, mialem troszke slabszy procesor (no i nie wiem jakie masz tam ramy, ja mialem 1x 4gb ddr3 1600mhz, Ty mozliwe ze tez takie masz) i gralem w cs go w HD, moze nie 60fps w smoke, ale na takich, ze nie bylo problemow, ogolnie LOL, jakies starsze gry pojda, pewnie wszystko do 2012 roku, tylko nie na ultra i 60fps w full hd, ale to zobaczysz, nie wiemy tez jakie gry lubisz.  

Chcesz miec lepsza wydajnosc, bo w sumie to ta integra ogranicza Cie jako gracza, to wiesz co musisz zrobic? Dolozyc ramu, tak druga kostka ramu jak masz jedna i od razu "karta" dostanie kopa, bo integry korzystaja z pamieci ram, wiecej o tym powie Ci wujek google, chyba ze masz jakies konkretne pytania, nie pamietam tego co dokladnie tam bylo, ale wiecej niz 8gb nie przyda sie, wiec 2x4gb bedzie idealne. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak, bo przed formatem pamiętam że miałem :D

Wiem, że jak miałem te sterowniki to mogłem grać w cs'a na wysokich w 60 fps i ogólnie mogłem grać w większość gier które miałem, a teraz to tylko w kilka mogę grać.

Opublikowano

Może Ci pójdzie minecraft na najgorszych ustawieniach (renderowanie itp..)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...