Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry FPS/Sandbox/RPG do pogrania ze znajomymi

Niesmaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D

Mam mega prośbę do was wszystkich byście pomogli nam znaleźć jakiś fajny tytuł do pogrania w nudne wieczory :) Niżej podam nasze doświadczenia/wymagania co do gier które lubimy.

Fajnie by było gdyby była połaczeniem przynajmniej dwóch gatunków wymienionych w temacie.

:yay: Generalnie graliśmy dłużej już w takie tytuły jak:

Left4dead, 7 days to die(ten najbardziej przypadł do gustu), MTA DayZ, BF3, BF4, Saint's Row 2/3/4, GTA SA/4/5 <- te gry były super

:(( Odrzuciliśmy takie gry jak:

CS:GO, LOL, WOW, SILKROAD, METIN, DOTA, MINECRAFT, TRINE 1/2, DYING LIGHT, DEAD ISLAND

Nasz sprzęt:

i7-4790K+GTX950 WFII+16GBram

i5-4690+HD7850+8gbram

i5-3210m+gt210m+8gbram (jakiś laptop)

Szukamy czegoś nowego bo zombie powoli nam sie zaczynają nudzić ^^ W grach lubimy zdobywać doświadczenie, levele, itemy, crafting, strzelanie, survival odkrywanie nowego terenu, wspolną gre, CO-OP, ^^ śmieszki.

Zaproponujcie coś bo weekend idzie a nie ma w co grac :s

PS.

Mam nadzieje że dobrze trafilem z tematem w dział ^^ Pozdrówka! :D

PS.2

Tak, wiem co w weekend moglbym zrobić z dziewczyną ale uspokójcie sie dzieci, ze swoją kobietą można nie tylko smażyć jajka w każdej wolnej chwili :lenny:  :)

Opublikowano

WIĘKSZYMI TO "PS.2"  :)

Nie wiem, spróbujcie z Arma 3 - ciężko się to ponoć nagrywa, ale adrenalina skacze nieraz niemożliwie, możecie nauczyć się wielu przydatnych rzeczy itp. Ma też masę modyfikacji, misje społeczności do CO-OPA itp.

Nie wiem co więcej wam polecić  <.<

O możecie jeszcze The Forest na wspólnym serwerze, moi przyjaciele tak grają i śmieszków mają przy tym co niemiara  xD

Ewentualnie Zagrajcie w Planet Side 2  :)

PS: Uwierz, ciężko dopasować grę do tych wszystkich kryteriów  ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Nie ma problemu  :D

Nie chce koledze odpalić... jak skoro na moim drewnianym komputerze działa?  ._.

(Nie podam specyfikacji bo na linuxie nie umiem ich znaleźć  ;) ale wiem, że spełnia minimalne... tylko minimalne  :D

Opublikowano

Niby jego też spełnia wymagania a smigać nie chce :/ Problem mielismy juz w Dead island dlatego odrzucilismy tytuł bo nie chciał działać... 7Days to Die duzych wymagan nie ma a gdy zaatakuje nas horda to on ledwo wyrabia na tym swoim klekocie...

Opublikowano

Nie no, nie nazywaj tego klekotem  :D

A jeśli lubicie walki w chordzie to naprawdę polecam PS2 - bitwy na skalę jeszcze w grach niespotykaną (no może w niektórych RTS'ach)

Opublikowano

Wątpię żeby z ich kryteriami warframe im pasowało, jest to typowa dungeonówka w której nie raz i nie dwa wracasz do tych samych lokacji...

W robocrafcie nie ma chyba eksploracji o.O 

Ale rust chyba najlepszy  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...