Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od nowa na nowym koncie

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Opłaca się zaczynać grę od nowa?

Nie chce mi sie już grać na moim koncie, na nowym zawsze mógłbym kupić championów których ogarniam.

­

Opublikowano

Ale jaki jest sens grania od nowa? Na graczach bez umiejętności nie nauczysz się grać. Imo trochę bez sensu, jeżeli masz inne konto. xD

Opublikowano

na starym tez mozesz kupic :) nie rozumiem czemu chcesz rezygnowac z czasu ktory juz w konto włozyłes. to ze zmienisz konto nic nie zmieni, gra nadal bd taka sama :)

Opublikowano

Jak masz konto na EUNE to jeśli chcesz zaczynać od nowa to polecam zacząć na EUW. 

Osobiście jak mam duży lose strike na głównym wchodzę sobie na taki low lv. żeby się trochę zrelaksować ;D 

Opublikowano

Nie ma sensu grania od nowa, wiesz ile czasu trzeba poswiecic, zeby uzbierac na runy, champow? W CHUY

Opublikowano

No,jak zaczynac od nowa to nie warto spróbuj przenieść się na euw i tam pograj wiekszy poziom

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

No,jak zaczynac od nowa to nie warto spróbuj przenieść się na euw i tam pograj wiekszy poziom

Poziom na EUW jest wyzszy dopiero na wysokich diamentach. 

Na jakichs silverach, goldach nie ma zadnej roznicy

Opublikowano

Nie polecam, skończy się to pewnie tak ze pograsz parę dni zobaczysz ile czasu trzeba poświęcić na zebranie pz i zrezygnujesz z tego kolejnego konta xD

49yxrs.png

Opublikowano

Nie widzę najmniejszego sensu... Chyba, że sprzedasz poprzednie  ;) Ale pomysł sam z siebie jest totalnie bez sensu  <.<  -.-

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

ja tak gralem i jest fajnie nie narzekam na trollow feederow bo sam wygrywasz gre ja kupuje mejaja i robie 20kili jak mialem 3/6 lvl to robilem 40killi kha zixem teraz katarina

75%wygranych gier

Opublikowano

A ja jak gralem na smurfie na WESCIE to gralem z samymi smurfami i nie moglem wykrecic takich dobrych statow :^D

Co do pytania - nie oplaca sie chyba ze chcesz zmienic serwer. Bo grac na tym samym serwerze od nowa to po co?

ps wyczuwam u ciebie to samo co u mnie. To nie jest tak ze nie chce ci sie grac na twoim koncie tylko lol ci sie znudzil, bedziesz jeszcze wracal kilka razy ale za kilka miesiecy sobie odpuscisz ( przynajmniej ja tak mialem, ale teraz przynajmniej zauwazylem ze sa lepsze i bardziej zbalansowane gry od lola - street fighter V, sc2, dota2, rocket league)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ale jaki jest sens grania od nowa? Na graczach bez umiejętności nie nauczysz się grać. Imo trochę bez sensu, jeżeli masz inne konto. xD

O, Zarax  xD

Nie opłaca Ci się, zresztą, jeżeli nudzi Ci się gra, to nie chodzi o main konto tylko o samą gre. Zrób sobie przerwe, bo same nowe konto nic Ci nie pomoże, znudzi Ci się jeszcze szybciej.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Nie polecam. Sam leveluje teraz konto, aktualnie 23 lvl. Przez ten cały czas same raki. Prędzej dostaniesz choroby oczodołów, niż zarobisz na strony do run, postacie oraz same runy bez wydawania pieniędzy.

Opublikowano

"nie opłaca się" XDDDD

a opłaca wam się grać na głównym koncie? niby co to wam daje? bo nie pierdolcie, że zwiększa się wartość konta - czyste konto 30 lvl jest droższe od waszych bronze V XDDD

Nie opłaca się, tak samo jak nie opłaca się grać na głównym koncie i w ogóle w jakąkolwiek grę. Jeżeli to lubisz i chcesz to załóż nowe konto. 

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Poziom na EUW jest wyzszy dopiero na wysokich diamentach. 

Na jakichs silverach, goldach nie ma zadnej roznicy

Moim zdaniem myślisz się. 

Opublikowano

Szkoda czasu na grę na nowym koncie. Pomyśl ile czasu zejdzie Ci zdobycie 30 poziomu. Poza tym przed championami wypadałoby mieć runy : P + musiałbyś przyzwyczaić się do gry bez masterek na początku.

giphy.gif

Opublikowano

Po pierwsze zaczniesz grać z ludźmi na niższym poziomie umiejętności, to będzie za proste a w efekcie spadniesz do ich poziomu. Po drugie na obecnym koncie masz więcej championów, masz większą możliwość nauki gry na tych championach a sama gra championami które już ogarniasz nie ma sensu. Po trzecie strata czasu, wbijanie poziomu, znowu dywizji a skończysz na tym samym.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...