Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne rzeczy na świecie Minecrafta - podwójne bloki, grafika

DaGaXeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, zaczęło mi się tak robić bez zmiany czegokolwiek, karta graficzna jest okej, problem nie wystąpił z żadnej modyfikacji itd. Jak to naprawić?

OlrpOE2.png

Opublikowano

Używasz/masz wgrane jakieś dodatkowe modyfikacje - może texture-packa? Sprawdź folder ''mods'' i daj z niego rzeczy. 

Opublikowano

Faithful 32x32 na 1.7.10, lista modyfikacji. https://scr.hu/VJe3vK

Grałem tak po godzince kilka razy dziennie i nie było tego błędu. Dopiero od niedawna zaczęły się takie cyrki.

Masz najnowsze sterowniki do karty graficznej? Pierw wypakuj modyfikacje i uruchom świat na nowo, sprawdzimy czy to nie wina jakichś modyfikacji. 

Opublikowano

Wszystko z moim komputerem jest w porządku, modyfikacje te na pewno są kompatybilne bo sprawdzałem to przy kompletowaniu paczki. Sądzę, że to mogło się pojawić po dodaniu "paczki tekstur 3d". Stwierdziłem, że nie widzę żadnej różnicy i usunąłem to. NIE dziękuję, za zmianę nazwy tematu. Była odpowiednia, a ta jest niewłaściwa. 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...