Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką w grze

InNanners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem. Jak ruszę za szybko myszką to ona tak jakby zaczyna sama się przesuwać w stronę w którą ja chciałem ją przesunąć i jak wystarczająco szybko nią poruszę w przeciwną stronę to ona nadal będzie w prostej linii się przekręcać w tę stronę, w którą ruszyłem ją wcześniej. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Wydaje mi się, że to nie jest problem z myszką - wcześniej jak miałem droższą myszkę (SS Rival) to miałem to samo. W innych grach tego nie mam. Mousefix nie pomaga.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Hmm, może wina podkładki? Spróbuj pomachać ręką pod lasem myszki, jest nadal ten sam problem?

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Spróbuj program Polynomial's Mouse Inverter, wymaga Framework 4.0, może pomoże ;)

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Spróbuj program Polynomial's Mouse Inverter, wymaga Framework 4.0, może pomoże ;)

A co to robi?

Mam dokładnie taki sam problem (nie mój filmik):

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

@InNanners jest to tak zwane "gubienie sensora", i dzieje się to w większości tanich/ lub uszkodzonych myszek. Podaj model myszki której teraz używasz, ale prawdopodobnie czeka Cie zakup nowej myszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...