Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak sterowników Głośnika Systemowego

Gutekfly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie. Mam nowo kupiony komputer ale nie słychać nic przez słuchawki ani przez mikrofon. Ściągałem wszystkie sterowniki i je instalowałem, ale nic nie pomogło, wykrywa głośniki ale nic z nich nie słychać, to musi być coś od systemu prawda? Tak samo jest ze słuchawkami, głośniki i słuchawki chodzą na 100% bo sprawdzałem podpinając do telefonu.

Nic nie pomogło, ale znalazłem coś, lecz nie mogę znalezc do tego zadnego sterownika a nie wiem czy to w ogole jest potrzebne wiec potrzebuje pomocy.

46538852177936971903.jpg

Chodzi dokładnie mi o to jak zainstalować do tego sterownik czy to coś pomoże?

Opublikowano

Po co instalować skoro nie ma i działa jak trzeba. Za słuchawkami czy głośnikiem podpinanym do kompa to nie ma nic wspólnego. 

Zainstaluj sterowniki do karty dźwiękowej albo wytkaj Jaka słuchawek/głośników w odpowiednią dziurkę   

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Po co instalować skoro nie ma i działa jak trzeba. Za słuchawkami czy głośnikiem podpinanym do kompa to nie ma nic wspólnego. 

Zainstaluj sterowniki do karty dźwiękowej albo wytkaj Jaka słuchawek/głośników w odpowiednią dziurkę   

Sterowniki pobierałem najnowsze i starsze żeby sprawdzić czy działa wszystko jest pobrane do sterowników dźwięku ściągnąłem nawet program Driver Booster który sam wyszukał potrzebne sterowniki do zainstalowania a starsze aktualizował i nadal nic. 

Czy możliwe że to gniazdo może być zepsute? Panel tylni i przedni na raz? Komputer jest nowy. Co jeszcze mogę zrobić?

Opublikowano

Skutki używania programów do "aktualizacji sterowników"  

Zainstaluj normalne sterowniki jakie są do tego sprzętu na stronie producenta czy cd 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skutki używania programów do "aktualizacji sterowników"  

Zainstaluj normalne sterowniki jakie są do tego sprzętu na stronie producenta czy cd 

A mógłbyś mi podać skąd zainstalować te sterowniki? Nie znam się zbytnio na tym więc dlatego proszę o pomoc, byłbym bardzo wdzięczny.

Płyta Główna: Gigabyte GA-A55M-DS2        DDR3

Windows 7

Karta dźwiękowa: Realtek

Opublikowano

Zainstaluj everest home i skopiuj mi dane urządzenia i wklej tu, a co do Driver Booster najlepszy jak dla mnie program do sterowników ale tylko i w u łącznie pełna wersja korzystam od roku i żadnych problemów a nawet wręcz przeciwnie, pamiętam że po zakupie pełnej wersji pobrał dodatkowo coś około 40 sterowników od każdej części na płycie głównej np. Do PCI Express stery, do procesora, kontrolery raid i tym więcej na podobe!) Gorąco polecam hsbe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...