Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypt do Katy, parę pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Dwie sprawy:

-Czy istnieje do Katy na chwile obecna lepszy skrypt niz ElSmartKatarina ?

-Jezeli nie istnieje to jakie utility wybrac, zeby miec wieksza szanse na wygranie lejna:

EzEvade czy Evade# (tutaj jest mozliwosc wylaczenia unikania skilli pod przyciskiem K, co ulatwia troche sprawe, gdy musimy przed kims uciekac, a jak wiadomo gdy ktos rzuca w nas skille my ich unikamy, przez co biegamy jak pajac po calej mapie i padamy.... wylaczenie tej opcji przy ucieczce jest dobre) 

Activator # czy NabbActivator 

Ogolnie moj L# wyglada tak

NKcocYg.jpg

co wyje**c, a co zostawic ?

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Od początku, na tą chwilę skrypt­ ElSmartKatarina jest najlepszy, moim zdaniem EzEvade jest lepszy od Evade#.

Co do activatorów to ja zawsze używałem Activator# i na nic się nie skarżyłem.

Jeżeli wszystkie skrypt ci działają to nie ma potrzeby ich wyłączania, jeśli potrzebujesz mieć skina zostaw SkinKack'a, jeżeli potrzebujesz Trackera zostaw go.

Ja osobiście używam tylko skryptu do postaci i EzEvade, nauczyłem się patrzeć na mapę częściej i zapamiętywać gdzie ostatnio był przeciwnik, co ile ma daną umiejętność oraz summoners spell'e.

Kwestia gustu.

giphy.gif

Opublikowano

Activator or Kurisu , Tracker od Trees'a . Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc "jaki tracker żeby wygrać "lejna" ? Tracker pokazuje tylko spelle przeciwnika i ew. wardy , nie gra sam za ciebie..

Opublikowano

"jaki tracker żeby wygrać "lejna" ? 

Napisalem jakie UTILITY, a nie jaki tracker; ) wiem, ze tracker to utility, ale bardziej chodzilo mi o to co mam zbedne wlaczone i zebyscie mi pomogli w wywaleniu zbednych rzeczy, lecz kolega wyzej juz napisal co wedlug niego jest lepsze.

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...